Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Cena troche duża, za 20k można kupić E46.To E36 musi mieć oryginalny przebieg,brak wypadku a nawet szkód parkingowych i wszystkie pierdółki muszą działać a itak cene trzeba troche ponegocjować.
Opublikowano

Jak dla mnie mega oryginalne kółka - w sensie że nie widuje się e36 na takich - a białe paski optycznie powiększają fele :8)

Cena troche duża, za 20k można kupić E46.To E36 musi mieć oryginalny przebieg,brak wypadku a nawet szkód parkingowych i wszystkie pierdółki muszą działać a itak cene trzeba troche ponegocjować.

To jak jest cena rozsądna cena za zadbane 328 ??? Bo za 12 tyś to ogólnie do poprawek a 18 drogo .... :roll:

Opublikowano
Rozsądna jest suma którą możesz wyłożyc za dany egzemplarz, po jego obejrzeniu i dokładnym sprawdzeniu. Ja zawsze "przepłacałem" za swoje samochody, nawet kilka tysięcy i nigdy tego nie żałowałem. Ale pod warunkiem jak wyżej.
Opublikowano

MOD: przeczytaj regulamin, zwłaszcza część o cytowaniu poprzedzających wiadomości.

I tu się rodzi pewien dysonans .... bo chce się kupić "drogie" auto bo jest to nijaką oznaką że pewnie zadbane i doinwestowane a z drugiej nie chce sie przepłacać odnosząc sie do innych ofert + chęć stargowania jeszcze troszkę :mrgreen:

Opublikowano
Tak jak napisałem, wybierać drożrze i szczegółowe oględziny. Nie oznacza to jeszcze super stanu, ale jest na to duża szansa. Co do drugiej części twojej wypowiedzi - taki model poszukiwania prawie nigdy się nie sprawdza, wiesz przecież dlaczego :D
Opublikowano
znaczy myśle ze gdyby po obejżeniu wszystko było tak ładnie jak na zdjęciach i wszystko było w porządku to nawet do 20tys za takie 328 było by w miare
http://img689.imageshack.us/img689/6493/bmwlogoa.jpg BMW _ E36
Opublikowano
ostatnio kolega "znawca" stwierdził że 10tys za 2.8 to dużo. już mu nic nie mówiłem ale jak bym miał być nie obeznany w tych sprawach i z nim jechać gdzieś coś odlądać to jak by mi doradził to bym pewnie potem co miesiąc coś nowego musiał naprawiać :D
http://img689.imageshack.us/img689/6493/bmwlogoa.jpg BMW _ E36