Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Tak na szybko to prawy przód ruszany (widać zwłaszcza po błotniku), skóra na fotelu w nie najlepszym stanie, kierownica zjechana. Wątpie nawet w te 218tkm, ale kto wie może i prawdziwe... I jeszcze widzę różne opony na przodzie i tyle :)
Opublikowano
Hej, na początek powiem tak: Cena robi wrażenie - jest bardzo niska, wyposażenie też - beż, navi prof, kubły xenon.., Przebiegu ma 218 000 a fotel kierowcy wskazuje jakby na więcej, siedzisko przetarte (może jeździł w jakiś szorstkich spodniach-tego nie wiem), prawa strona prosi o pomstę do nieba, lewa lampa też jakaś dziwna - zaparowana, schowek przed pasażerem dziwnie odstaje, u mnie w E60 nie ma takiego czegoś;/, aha kierownica jak na 218 000 też wygląa słąbo, u mnie przy 212 000 jest znacznie lepiej. Generalnie auto jakoś mnie nie przekonuje...cena jest dobra naprawde ale pewnie trzeba bedzie troche $ zainwestować, tym bardziej że auto jest od handlarzyny a wiec musiało przyjechac trzepniete tu naprawione co widac nieudacznie...to tyle wicej nic nie widze ze zdjec.
Opublikowano
i tak pojedzie i kupi bo jest: TANIE

Kolego raczej nie skoro wydaję jakieś pieniążki to nie po to aby umoczyć .Aby ustrzec się nie trafionego zakupu napisałem tu i dzięki temu nie umoczę kasy .Dzięki za pomoc .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.