Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten samochód to jakaś lipa. Przód słabo poskładany, fotele taborety w M-Pakiecie ? Wydaje mi się że końcówki wydechu "wiszą" . Pourywane zaczepy lamp, brakuje uszczelki na zderzaku, wygluszenia maski, nalepek xenonów... Pozatym stan wskazuje na zdecydowanie większy przelot.

Ogarnij Vin i rozkoduj to się przekonamy :mrgreen:

Opublikowano
Witam wszystkich, prosiłbym o ocenę tego samochodu: http://moto.allegro.pl/bmw-e46-coupe-m-pakiet-jedyny-taki-bawarski-okaz-i2231442172.html

Cena dosyć wysoka, ale może jest usprawiedliwiona młodym rocznikiem jak i dobrym stanem.

Pozdrawiam

Czy stan jest dobry czy nie, możesz stwierdzić tylko osobiscie. Samochody na zdjęciach to zupełnie coś innego niż na żywo i bardzo często różnica jest kolosalna.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

lewy przód kicha straszna.

jakby farbą i szpachlą polecieli na założonym zderzaku bo się zlewa i krzywo jest.

zderzak źle leży cały.

na słupku kierowcy nie ma naklejki weź VIN czy to nie angolec.

nie wiem czy mi się wydaje bo fotki po retuszu ale chyba prawego nadkola krótkiego nie ma?

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Opublikowano
To auto, nawet nie wdając się w szczegóły, które zauważyli koledzy po prostu jakoś źle wygląda na pierwszy rzut oka.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

87 tkm :?: :?: :?: nie wiedziałem, że w BMW skórzane kierownice wycierają się po takim przebiegu :duh: ale nieeksploatowany zimą, więc czemu nie :mad2: reszta jak wyżej..i to za taką kasę :shock:

wg mnie prawy przód świeżo robiony (zdjęcie komory silnika), jakoś tak za bardzo się błyszczy, ogólnie :nienie:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
Dziękuję wszystkim za odpowiedzi, dam sobie spokój z tym egzemplarzem. Z tego co widzę, to ciężko będzie znaleźć jakieś sensowne 330cd po lifcie :(
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

poważnie 52 tysie za tego szrota chcą?

można znaleźć sensowne w tym budżecie tylko nie u nas :mrgreen:

tutaj takie są

Opublikowano
Gdyby nie podatek za pojemność > 2.0l to bym szukał za granicą. Za 330 o wartości 50tys. trzeba płacić ponad 9tys. akcyzy, dla mnie to już za dużo jak na e46 w coupe.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Gdyby nie podatek za pojemność > 2.0l to bym szukał za granicą. Za 330 o wartości 50tys. trzeba płacić ponad 9tys. akcyzy, dla mnie to już za dużo jak na e46 w coupe.

handlarze załatwiają za pół tej ceny ze swoim zarobkiem.

bez żadnego kantu.

jako zdezelowany i niekompletny.

popytaj.

Opublikowano
i jeszcze naklejanie znaczka M dla mnie to już jest wieś straszna :duh: jeżeli chodzi o cene to bez komentarza.... :mad2:
Opublikowano
był już na allegro pod koniec tam tego roku za ok 42 tyś i wiele wątków jest o tym aucie, nie chce mi się szukać, ale to jest angol z tego co sie nie mylę.
Opublikowano

To jest najczęściej wrzucany "okaz" do oceny :mrgreen: .

W końcu Chętny się znajdzie i będzie bardzo niepocieszony :( jak dowie się prawdy.

Opublikowano
miejmy nadzieję,że nikt tego nie kupi skoro od października z tym "składakiem" się buja :nienie: a tak na marginesie to czerwona lampka powinna się zapalić jak już jest w opisie "Bawarskie" jeden "bawarski kąsek" już był,a teraz jest "Bawarski okaz" :D :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
To jest najczęściej wrzucany "okaz" do oceny :mrgreen: .

W końcu Chętny się znajdzie i będzie bardzo niepocieszony :( jak dowie się prawdy.

mam nadzieje że nie dowie się jak ten kolega:

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=69&t=181508

Opublikowano

Witam

Zacznę od tego, że zwróciłem uwagę na post bo jestem z Przemyśla i nie tak dawno sam szukałem E46 coupe 330D.

Mimo wielu negatywnych postów na temat wybranego przez zemnie egzemplarza w Sosnowcu zdecydowałem się go obejrzeć [rodzina w Krakowie :norty: ]

Sprzedający w wielu rozmowach tel. [nie handlarz] dokładnie opisywał co, gdzie i jak było robione w aucie; co się potem potwierdziło w rzeczywistości.

Efekt - zapłaciłem nie duże pieniądze za samochód zrobiony po przetarciu z fajnym wyposażeniem i silnikiem.

Chciałbym podziękować za Wasze podpowiedzi na forum - dużo mi pomogły przy dokładniejszych oględzinach auta.

Teraz po paru miesiącach jazdy i dokładnym pooglądaniu auta pod plastikami, tapicerką mogę stwierdzić, że auto jest OK.

Wracając jednak do tematu kupowania BMW bez malowanego błotnika to w skrócie powiem Wam, że 6 lat temu miałem kompletnego fioła: pojechałem od dojczlandów, spendziłem tam ponad tydzien, zrobiłem ok 4tyś. km i znalazłem upragnione BMW E36 coupe z CAŁYM oryginalnym nieporysowanym lakierem i szperą. Wydałem 1,5 tego co tu na miejscu za taką samą gdzieś tam podmalowaną. Po 3 miesiącach :mad2: szwagier cofając z garażu zarysował - tylko się pociąć ! Teraz jak będę ją sprzedawał wezmę pewnie tyle samo co inni za jakieś sztrucle :(

Wniosek wyciągnąłem jeden - podmalowane BMW - OK ale w b. okazyjnej cenie i jak wiesz jak oglądać.

Sorki za długi post

Opublikowano
Post długi, ale co grosza, nie na temat. Bo piszesz o podmalowanych autach w bardzo okazyjnych cenach. A omawiane auto wcale nie jest tanie. Gdyby kosztowało 35k to nikt by nie wymyślał, że wygłuszenia maski brak lub 4 różne odcienie lakieru.