Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ależ przecież widać że wszystko co napisane jest prawdą :mrgreen: czujnik deszczu, podgrzewane fotele, czujniki cofania, sportowa kierownica, auto nie ma żadnego z tych dodatków ! Pomijam fakt że zdjęcia wnętrza i zewnątrz to dwa rózne samochody, zegary sa od wersji 177KM , wnętrze z idrive, jak założysz okulary to na zdjęciach pokazujących zewnątrz auto "budki suflera " z navi już nie ma ! Środek z navi ale anteny brak :shock: . Tak jak napisał vestelior - jedź i oglądaj :mad2:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Hehe nie ma to jak dobre oględziny zdjęć :norty: dziwne, że zainteresowany kupnem tego nie zauważył :duh: czyżby pierwsze bmw?

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jak przebieg, stan itp itd = fakty to to jest okazja i lepiej jedź i oglądaj. W DE dobry Passat z 2007 potrafi kosztować 15k Euro.

okazja jakich mało 2w1 :cool2:

może na miejscu jak dasz zaliczkę składają do kupy :mrgreen:

a dobre 320d z tego roku 20000 Euro no i co?

kolegę na minę pakujesz.

to jakiś lewar to ogłoszenie albo pomyłka.

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
320SI :shock: jestem po prostu w szoku jak ze zdjęć potrafisz wypatrzyć kundla. Gratuluje spostrzegawczości.

Staram się jak mogę wnieść sens w ten dział bo jest nas już tutaj tylko kilku, reszta tylko za drogo, za tanio i wklejanie linków z De (akurat w tym fachu mamy jednego takiego specjalistę) :nienie: Napisałem też dlatego że założyciel wątku pytał jakiś czas temu na priv o moją ale chyba jak za jedno auto wydaje mu się drogo, ta występuje jako dwa auta a cena ta sama dlatego napisałem ze warto jechać i sprawdzić :mrgreen:

Opublikowano
Jak przebieg, stan itp itd = fakty to to jest okazja i lepiej jedź i oglądaj. W DE dobry Passat z 2007 potrafi kosztować 15k Euro.

okazja jakich mało 2w1 :cool2:

może na miejscu jak dasz zaliczkę składają do kupy :mrgreen:

a dobre 320d z tego roku 20000 Euro no i co?

kolegę na minę pakujesz.

to jakiś lewar to ogłoszenie albo pomyłka.

To fakt te 15k Euro za Paska i 20k za 320d to przesada, ale są takie ogłoszenia :) na mobile.

jak takie braki w wyposażeniu to rzeczywiście dziwne :wink: