Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
To ile musiała kosztować ta młodsza? Nie mówię, że czarna jest super, ale w porównaniu do srebrnej trzyma się kupy. Masz inny pogląd na auta, więc nie ma o czym dyskutować. Jedź oglądaj srebrną i kupuj. Nie odpowiedziałeś ile e46 sprawdziłeś na żywo?

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano (edytowane)

Byłem oglądać 2 sztuki, jakieś 3 miechy temu. Obydwie cena wyjściowa 25k było. Jedna kompletnie nie zgadzała się z opisem, oględziny trwały 10min, a już na pierwszy rzut oka było widać jaka jest bezwypadkowa. Druga całkiem spoko,byłem niemal zdecydowany, ale moja sytuacja finansowa uległa gwałtownej zmianie i musiałem odłożyć spełnienie marzenia na później. Przyszedł czas, kiedy mogę sobie na to pozwolić, ale niestety ok. minimum 5 kafli tańszą :cry2:

Wiesz ja też nie mówię że srebna super, cycuś, glancuś. Ale jest napisane bezwypadek, miernik powinien wyjaścić sprawę i się okaże co i jak.

Przyznaję się że marzą mi się takie skórki, najlepiej w kubełkach (dlatego jakoś może nie jestem do końca obiektywny).

A z innej beczki mogę kogoś prosić o rozdkodowanie:

WBABL31030JX35773

Edytowane przez pentak
Opublikowano

Jeśli dobrze zrozumiałem porównujemy te dwa samochody:

1. http://moto.allegro.pl/bmw-e46-318ci-2001r-felgi-18-czarna-skora-piekna-i2230017220.html

2. http://moto.allegro.pl/bmw-e46-318ci-coupe-skora-czarna-sliczna-warszawa-i2212533538.html

Po pierwsze to nie twierdzę, że ta srebrna jest gorsza od czarnej. Jak widzisz jest też droższa. Według mnie do sprawdzenia jedna i druga. Co do "bezwypadkowości" w ogłoszeniach to ludzie po prostu kłamią, więc póki sam się nie przekonasz nie wierz w te bzdury które są wypisywane w opisach ogłoszeń. Właściciel też srebrnej w temacie BMW jest zielony jak ta żaba, o której bełkocze...ostatni pełny rok przedliftowy to 2002r. (lift był w marcu 2003r.), widzisz tam wewnątrz coś z M pakietu? Przecież ten człowiek pisze w ogłoszeniu, że w samochodzie ma "okrągłą kierownicę" - być może okrągłe kierownice wchodziły w skład M pakietu, ale na księżycu. Felgi to jakaś marna chińszczyzna, a nie oryginalne BMW. Stwierdzenia "ogólnie full" już nie komentuję...

Na czarną zwróciłem uwagę, bo wydaje się standardowa i prosta, nie patrzyłem na to czy zaznaczone jest "bezwypadkowa" czy nie, bo nie wierzę w to co wypisują w ogłoszeniach.

Opublikowano

Nie ja do Ciebie żadnych pretensji nie mam. Fajnie że podesłałeś linki i doradziłeś. To że full i m-pakiet to już naprawdę nie ma co komentować. Ale nie mogę skreślać auta tylko dlatego że właściciel jest zielony. Pożyjemy zobaczymy, nie ta, to jakaś inna. Czarna chyba odpada, bo gdy doliczyć opłaty, transport, to nie dam rady finansowo.

Zadzwonie do gostkaa od srebnej na początek, zobaczymy co powie.

Opublikowano
Z tego co zrozumiałem, to koledze nie chodzi o samochody, a przede wszystkim o kubełki w takiej skórze.

No to źle rozumiesz. Poprostu mi się podobają. Czy ty byś kupił auto, które Ci się nie podoba? Rozumiem że stan techniczny itd. Ale oko też chciał bym nacieszyć.

Opublikowano

MOD: przeczytaj regulamin, zwłaszcza część o cytowaniu poprzedzających wiadomości.

Ech kolego kolego...

Teraz Ty się nie obraź - może postaram Ci się to bardziej obrazowo wyjaśnić.

Jak widzisz PIĘKNĄ a do tego TANIĄ DZIWKĘ na mieście - HIV i syf masz pewny.

Trzymaj się tego, a na pewno kupisz coś dobrego.

Pamiętaj - tanie mięso to psy jedzą.

A Ty z ładnej miski też możesz się nie najeść - to są stare ludowe porzekadła - ale jakże cały czas aktualne kolego.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Dokładnie tak kolego Loona Thic. Idealne podsumowanie :cool2:

Żeby nie było, ja jak szukałem wnętrze było dla mnie bardzo istotne. Znalazłem taką jak chciałem, ale trochę mi to zajęło i jeździłem po całym kraju a nie tak jak nie którzy, mają 50 km i pytają ca forum czy ok bo nie chcą jechać :duh: Oczywiście miałem inny budżet do wydania, więc mogłem trochę wybierać :8)

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano

Trochę nad tym pomyślałem i może naprawdę macie rację. Co powiecie o tych, nie tuningowane, nie jakieś super wypasy:

http://otomoto.pl/bmw-320-skory-parktronic-C23424415.html

http://otomoto.pl/bmw-318-ci-klimatronik-alu-C23494937.html

http://otomoto.pl/bmw-320-coupe-full-opcja-zamiana-C23475474.html

Jest ktoś w stanie coś powiedzieć o tych autach lub komisach?

Ta druga podejrzanie niski przebieg :duh:

Trzecia- radio jakaś masakra, brak zaslepki w przednim zderzaku (tej od holowania chyba), wogóle chyba najmniej mnie przekonuje z tych trzech.

Pozdrawiam

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

ta druga stołki ładnie wyglądają.

przebieg ~200tkm max.

tylko czemu lewarek od nowszego modelu?

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały