Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Poprzedni właściciel chyba spał w tym aucie, a jak był w domu to co 15 min chodził do garażu, wsiadał, rozkoszował się wnętrzem i wiercił się nieprzeciętnie! Popatrz na fotel kierowcy, to jakaś masakra! I jak tu wierzyć w udokumentowany przebieg potwierdzony wydrukiem..szok, ręce opadają :mad2: a z M-pakietu został chyba tylko znaczek (którego nawet nie ma w pakiecie), bo resztę zamienił na koła :duh: sorry, zwracam honor..są bajeranckie lusterka, więc stąd M-pakiet..sprzedawca usprawiedliwiony :mad2:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano

http://otomoto.pl/bmw-320-e46-coupe-m3-gaz-skora-alu17-C23414492.html

To jest jeszcze jedna, która wpadła mi w oko. Przebieg 50k większy, ale fotel kierowcy wydaje się ładniejszy. Właściciel jak się kontaktowałem niestety nie wie co to za instalacja lpg (bo się nie znam), wiem tylko że była zakładana w 2007r. A tak pozatym taka kierownica była już w 1999r?

Opublikowano

pentak- Ty szukasz samochód, czy coś co go tylko przypomina? :duh:

To coś mieni się w 10 odcieniach, a ten przód.. nawet trudno znaleźć słowa, które opisałyby to coś..aaa i kiera...co to [MOD:regulamin,, ostrzeżenie.] ma być ? :mad2:

Jedyna wartościowo rzecz, to felgi :mrgreen:

Opublikowano

Kostka od gazu wygląda na Staga - ale to tylko komputerek, więc i tak trzeba dokładnie sprawdzić.

A fajera w ogóle z tyłka wyjęta, i bez poduszki :lol:

Ale ścierwa kolego wyszukujesz, nie ma co...

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
:shock: dałeś czadu teraz..Ty tak na poważnie, czy jaja sobie robisz :?: :?: :?: dzwoniłeś tam :?: :?: :?: po co :?: :?: :?: przecież to co ten gość zrobił temu auto to profanacja :!: powinien za to dostać 25 lat w kamieniołomach :duh: jak dla mnie e46 roku :!:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Opublikowano

O drugiej nawet nie ma co pisać - to niezły złomek jest :)

Co do pierwszej - to sa jasne, bananowe skóry. Auto jest z Belgii i jeśli ma wydruki CAR-Passu - przebieg może być wiarygodny. Najlepsze są te felgi... Jestem ciekaw jak on chce wyprostować prawą tylną felgę, skoro kawałka z tej felgi brakuje - sporego kawałka?

Szukaj dalej kolego, szukaj dalej :)

Opublikowano
Kolega chce kupić koniecznie coupe nie dla stanu a dla ceny i magicznych cyferek na cyfer-blacie.A to połączenie nie jest chyba najzdrowsze dla portfela.
Opublikowano

Jestem ciekaw jak on chce wyprostować prawą tylną felgę, skoro kawałka z tej felgi brakuje - sporego kawałka?

Co to za dziwne pytanie ?! Trochę szpachli, super glue, kawałek drutu z furtki od sąsiada, farba w sprayu i będzie lepsze jak fabryka ! To jest Polska kraj cudów gospodarczych i innych - tu wszystko jest możliwe :P

Galeria samochodu: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=157&t=246628

Komputery, konsole, gry - sprzedaż, serwis. http://WWW.ZETCOM.ORG

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Co do pierwszej - to sa jasne, bananowe skóry. Auto jest z Belgii i jeśli ma wydruki CAR-Passu - przebieg może być wiarygodny.

Ale kierownica już nie jest jasna i bananowa a widać konkretne jej wytarcie, zdjęcie średnie, ale dobrze widać na dole z lewej strony :shock: u znajomego w a6 c5 takie skóry wyglądają lepiej po 330 tyś i są to kubełki :nienie:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Opublikowano

Pierwsze "samochód" czekał "zepsuty" :mrgreen: z przebiegiem 300/400 tyś na placu, dni mijały aż w końcu znalazł się wybawca -> Polski Handlarz :cool2: , który liczy, że da mu drugie życie :duh: .

Niestety sugerując się ogólnym stanem drugiej "igiełki" to czarno widzę jakość usług, które świadczy ta auto-pomoc :| .

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

I jak ktoś rozkodował vin:

WBABL31060JX38716

Wyposażenie

Składanie Dane pojazdu

Art.

Wartość

Numer podwozia WBABL31060JX38716

Kod typu BL31

Typ 318CI (EUR)

Typoszereg E E46 (2)

Seria 3

Rodzaj konstrukcji COUPE

Układ kierowniczy LL

Drzwi 2

Silnik M43/TU

Pojemność skokowa 1.90

Moc 87

Napęd HECK

Skrzynia biegów MECH

Kolor ORIENTBLAU METALLIC (317)

Tapicerka STANDARDLEDER/HELLBEIGE 2 (ARBEITSN (N6HC)

Data prod. 2001-07-26

Składanie Wyposażenie

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S249A MULITFUNKTION FUER LENKRAD Wielofunkcyjność dla kierownicy

S279A LM RAEDER/STERNSPEICHE 45 Obr. BMW, st. le. spr. gwiaz. 45

S302A ALARMANLAGE Instalacja alarmowa

S438A EDELHOLZAUSFUEHRUNG Wersja z drewna szlachetnego

S441A RAUCHERPAKET Pakiet dla palących

S473A ARMAUFLAGE VORN Podłokietnik przedni

S494A SITZHEIZUNG FUER FAHRER/BEIFAHRER Podgrzwanie fotela kierowcy/pasażera

S520A NEBELSCHEINWERFER Lampa przeciwmgłowa

S534A KLIMAAUTOMATIK Klimatyzacja automatyczna

S550A BORDCOMPUTER Komputer pokładowy

S662A RADIO BMW BUSINESS CD Radio BMW Business CD

S672A CD WECHSLER 6-FACH Zmieniarka CD na 6 płyt CD

S843A MOTORAUSLEGUNG Redukcja mocy

S854A SPRACHVERSION FRANZOESISCH Wersja językowa, francuski

S863A SERVICE KONTAKT-FLYER EUROPA Spis dealerów, Europa

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S877A UEBERKREUZBEDIENUNG ENTFALL Brak obsługi krzyżowej

S881A FRANZOESISCH/BETRIEBSANL./SERVICEH. Instrukcja obsługi, jęz. francuski

S930A BERUECKSICHTIGUNG PREISABHAENGIGK. Dummy-SALAPA

Składanie Wyposażenie seryjne

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S255A SPORT-LEDERLENKRAD Kierownica sportowa ze skóry z poduszką

S548A KILOMETERTACHO Licznik kilometrów

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

ogólnie to ta druga strasznie styrana.

kierownice nawet ktoś zeżarł :mrgreen:

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nie wiem jak można tak złożyć auto tej klasy i o takiej wartości, widziałem już różne cuda na kółkach, ale ta jest niepowtarzalna :mad2:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Opublikowano

pentak tu masz dwie, bardziej przypominające samochody, w okolicach pieniędzy za jakie chcesz kupić:

http://moto.allegro.pl/bmw-318ci-coupe-z-niemiec-klima-alu-100-orginal-i2211697253.html

http://moto.allegro.pl/bmw-e46-318ci-coupe-skora-czarna-sliczna-warszawa-i2212533538.html

są to dwie najtańsze coupe z allegro, na które można zwrócić uwagę. Pierwsza opłacona, o drugiej nic nie piszą, jak Cie interesuje dzwoń i pytaj. Nie kupuj takich samochodów jak z linków, które wklejałeś, bo wpędzisz się w koszty. A w ogóle to powinieneś sobie odpowiedzieć na pytanie: czy bardziej interesuje Cię silnik czy buda? Jak buda to sprawdź te dwie e46, jak silnik to zrezygnuj z e46 i szukaj e36 328i coupe (moim zdaniem równie piękny samochód) Połączenie e46 i silnika R6 za te pieniądze to rozwiązanie wysokiego ryzyka.

Opublikowano

Dobra, dzięki wszystkim za odpowiedzi i wybicie mi z głowy tych egzemplarzy. Uszkodzenia tego typu jak ta pierwsza to dla mnie nie problem, mam w rodzinie dobrego blacharza i lakiernika też (który zrobi mi coś dobrze w dobrej cenie), ale wiadomo nie chcę żadnego crash testu. A co możecie powiedzieć o tych:

http://moto.allegro.pl/bmw-e46-318ci-2001r-felgi-18-czarna-skora-piekna-i2230017220.html

http://otomoto.pl/bmw-318-coupe-318-ci-C23520934.html

Co powiecie ten polift to jakaś ściema? Oprócz tyłu chyba maska coś słabo spasowana (chyba). Cena atrakcyjna nawet bardzo.

A do "serii bez wkładu finansowego" można dokleić polifta z 1999r :mad2:

http://moto.allegro.pl/bmw-e46-320-cupe-i2229588302.html

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jakoś takim słabo mi jak patrze na te auta :? drugi to ściema :duh: bez komentarza, w pierwszym kubełki dołożone, popatrz na tapicerkę drzwi :mad2: dziwne, że sprzedawca chwali się vin-em i zachęca do sprawdzenia wypasu :shock: chyba nie słuchasz rad innych :x wiem z autopsji, że takie fotele są przyjemne i koła bajera, ale nie w takiej cenie :mad2:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Opublikowano

MOD: przeczytaj regulamin, zwłaszcza część o cytowaniu poprzedzających wiadomości.

Co do tej drugiej też mi się tak wydaję, a jeśli chodzi o tą pierwszą, to właściiciel trochę przesadził że to full, bo do tegoo jeszcze dużo brakuje. Ale nie ukrywa że sam dokładał fotele (jedynie ciężej będzie ustalić czy przebieg prawdziwy, choć jak już ktoś skręca to na 100-150k, ale to tylko moje przypuszczenia)

Podaj jakieś argumenty. W czym jest gorsza od np tego:

http://moto.allegro.pl/bmw-e46-318ci-coupe-skora-czarna-sliczna-warszawa-i2212533538.html

Który został podany w tym temacie jako przyzwoity. Ta srebna ponoć bezwypadkowa, co idzie sprawdzić, czarna nie. W żadnej z nich nie jest udokumentowany przebieg, a jest niemal taki sam. Dlaczego odrazu twierdzicie że im droższy tym lepszy (czy jakbym wkleił te same linki tylko z cenami 23-25k, to odrazu były by ok)

Oczywiście bez spiny, nikogo nie chce urazić, czy coś, tylko normalnie podyskutować. Pozdrawiam

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Uważasz, że kupiona na Al...ro książka serwisowa i wypełniona z pieczątkami z ziemniaka jest dokumentem potwierdzającym przebieg? Mnóstwo sprzedawców tak robi, liczy się stan adekwatny do przebiegu, a nie jakieś tam dokumenty z kosmosu. Nie wierzę w promocje, a Ty chyba tak. Oglądałeś w ogóle jakieś e46?

Argument 1: boczki w skórze, tak jak fotele.

Argument 2: oryginalne lampy.

Argument 3: spasowanie przodu.

Argument 4: nie brakuje jej czujników cofania

Reszta same minusy: brak bajerankich lamp, felg, foteli, kiery..I dziwnym trafem będzie po opłatach droższa od młodszej zbajerowanej :cool2:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Opublikowano (edytowane)
Uważasz, że kupiona na Al...ro książka serwisowa i wypełniona z pieczątkami z ziemniaka jest dokumentem potwierdzającym przebieg? Mnóstwo sprzedawców tak robi, liczy się stan adekwatny do przebiegu, a nie jakieś tam dokumenty z kosmosu. Nie wierzę w promocje, a Ty chyba tak. Oglądałeś w ogóle jakieś e46?

Nie nie wierzę w taką książkę, bo wiem że w Polsce wszystko jest możliwe.Ale żadna z tych dwóch ( chodzi o te dwa posty do góry) nie ma książki, więc nie rozumiem dlaczego jedna jest ok, a druga nie? Tylko dlatego że kubełki dołożone, czy co? Nie powiesz mi że taka za 17500 to ideał? Łącznie z opłatami z transportem do Polski, itd. i jeszcze handlarz musi zarobić. To ile ona kosztowała w Niemczech? 3000 eur, max 3500? A przecież im droższa tym lepsza??? A te siedzenia też nie wyglądają za dobrze.

Ja zdaje sobie sprawę, że ideały nie istnieją (lub nieliczne), bo to przecież 10 czy nawet 12 letnie auto.

maniek21112 nie denerwuj się, nie oto chodzi. Przyznaję się że nie jestem jakoś super ogarnięty w tym temacie, szanuje Twoje zdanie, ale nie dokońca się zgadzam, lub jeszcze tego nie zrozumiałem. :P

Edytowane przez pentak