Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Drugi już był na forum, poszukaj, na pewno znajdziesz. Pierwszego niską cenę wyjaśniałoby z lekka zniechęcające wnętrze, ale przynajmniej nie wygląda na zmęczone. Zainteresowałbym się pierwszym, ale stan idealny to można wsadzić sobie w kieszeń..nie licz na takie teksty, to tylko ściema :mad2:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano

Pierwszy okaz to ma chyba "sztuczny bród" w komorze silnika.

Zastanawia mnie również co to jest za zbiorniczkiem płynu do spryskiwaczy.

Oferta podejrzana to nie ulega wątpliwości, ale samochód wygląda na "kompletny" ........... :wink: .

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Zastanawia mnie również co to jest za zbiorniczkiem płynu do spryskiwaczy.

zaspokoję Twoją ciekawość :mrgreen:

nic takiego.

syrenka od alarmu skierowana głośnikiem w dół :wink:

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Opublikowano

Oglądałem w sobotę tą srebrną. Jak na moje oko wyglądała całkiem przyzwoicie ale odstraszyły mnie przednie reflektory,które wyglądały jakby były zabrudzone lakierem... ale od środka. Sprawdziłem dodatkowo historię auta w szczecińskim salonie i okazało się, że w 2008 miała 164 tys. przebiegu a teraz niby po czterech latach ma 175, w to już nie uwierzę.

Poza tym po obejrzeniu kilkunastu egzemplarzy stwierdziłem, że dam sobie na razie spokój z kupnem. Wolę odłożyć trochę więcej siana i kupić porządne 330d. Za dużo jest na rynku ulepów..

np coś takiego http://otomoto.pl/bmw-330-m-paket-C23465640.html

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Tak jest :cool2: swoją drogą fascynują mnie zdjęcia aut bez dywaników, jakby nie było trochę kasy za auto woła a na dywaniki szkoda.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
Kolega jak kiedyś odbierał Matiza to za dywaniki trzeba było dopłacić. Oczywiscie znajomy ich nie wziął. Ile kosztowały? Dwie rodziny za te pieniądze piły i jadły przez tydzień :mrgreen: Tak że dywaniki to bardzo poważna sprawa :D
Opublikowano

Ta 330 qd wcale takie dobre nie jest również :

- dołożony tylko tylni zderzak M-Pakietowy może sugerować jakąś przygodę ;

- kierownica wytarta a przebieg 1xx tyś :D;

- dywaniki załatwił owy niski przebieg :cool2: , i rozsądniej było nie wrzucać ich do autka pod czas fotografowania.

Opublikowano

- poobijany dookoła

- skatowane felgi

- skręcony niefachowo licznik - widać "kropkę" za km

(oznacza to błąd/niezgodność zapisu przebiegu - przebieg zapisywany jest w 3 miejscach. W tym aucie zapewne mienili przebieg tylko na liczniku i stąd ta kropka)

- skóra na kierownicy wygląda lekko na 300tkm

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

a regulamin nowy zna?

vin rozkodować i wrzucić do omawianego samochodu.

i nie zakładać jednego tematu na X fur tylko sprawdzić czy dana wcześniej nie była omawiana i wrzucić w oddzielnym wątku.

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.