Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poproś o nr VIN i w odpowiednim miejscu na forum poproś o rozkodowanie.

Przebieg nierealny :)

jakby miał taki przebieg to by kosztował 3 razy tyle...

ja osobiście nigdy nie kupuje auta od handlarza...

nie wiem czy dobrze dowidze ale pod maską karteczka z wymiany rozrządu :?: zastanawiające...

http://www.ermail.pl/images/linkbanners/eRmailBannerSmall2.jpg">

Opublikowano
nie jedz tam !!!!!!!!!!! oszusci i to wielcy !!!!!!!!!! jechalem po golfa tam do komisu 1.9tdi stan idealny super i wogole dzwonie tak idealny pojechalem progow nie bylo zderzak jakis inny juz zalozony polamany sprzodu koles wieli oszust !!!!!! jechalem kawal drogi do niego !!!
BMW-Bo Można Wiecej
Opublikowano
Pamiętam, że mieli kiedyś w tym komisie chyba E92 "bezwypadkowe" i wtedy też odradzano to miejsce. M6 i E93 w tle pewnie niedługo padną ofiarą LoonaThica :mrgreen:
Opublikowano
wszystkie samochody tam to szproty !!!!!!! zlomy totalne!!!! odradzam ten komis w budzyniu !!

ja rowniez odmradzam i to stanowczo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano
Bylem tam kiedyś , oglądałem tą e92, później wyszło na forum, że anglik przełożony w Niemczech, a w ogloszeniu stało - import Niemcy
Opublikowano

tam jest syf i malaria !!!!!!!! odradzam w 100% !!!!!! chamstwo w Państwie normalnie

a koles w opisie tego golfa uczciwy i rzetelny stan idealny !!!!!! [MOD: przeczytaj regulamin, ostrzeżenie.] bez zderzaka i progow nie bylo wcale takie dziury samochod nie opalal ani nic

BMW-Bo Można Wiecej