Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Typowy handlarski bełkot - rok 2003 ale jednak 2002, oliwka w kolorze fioletu, a koło full wypasu to ten biedak nawet nie stał - no chyba, że korby z tyłu, zydle bez grzania i z ręczną regulacją oraz zwykłe CD to mega wypas. Przebieg jedynie słuszny, oczywiście 100% oryginał bo przecież 10 letni diesel statystycznie jeździ po zachodniej Europie tyle, co u nas starsza pani w Matizie.

Szkoda, że silnika nie pokazał, ciekawe czy tam by jakaś niespodzianka siedziała. Pobieraj VIN i rozkoduj, się okaże co i jak.

Ale jedno bez bicia przyznam - kolorek przezacny, bym chciał taki.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A ja chciałbym taki zderzak przedni :cry2: poluję na taki w swoim kolorze już prawie rok :roll: jeśli chodzi o autko to faktycznie handlarzyna koloryzuje :D te korby to masakra..a jak jest pełna skóra to już całkiem dramat :mad2:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jak dla mnie to ta tapicerka wygląda na przedliftową, gałka zmiany biegów też nie za bardzo pasuje do listew ozdobnych. Bez VIN-u nie podchodź.
Opublikowano

Ato podejrzane mimo bardzo ciekawego koloru :

- przedni zderzak dołożony, swoją drogą dobrze ze Handlarz nie wciska wersja M-pakiet :mrgreen: ( zderzak z wersji "M-Pakiet 1");

- tak jak Kolega Kwiatus19 pisze wzór tapicerki bardziej do przed-liftowych pasuje (może jakieś wodowanie było :norty: );

- felgi niestety chińszczyzna, ale to szczegół;

Zalecane gruntowne oględziny ;) .