Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałbym zamontować w bmw x3 system nawigacji (oryginalny), chce kupić monitor lcd i odtwarzacz dvd ale czy do tego jest mi potrzebne radio bez wyświetlacza (widziałem w innych modelach które posiadają navi że jest inne radio) bo posiadam te podstawowe z system głośnomówiącym. :D

• Moderatorzy
Opublikowano
Radio też trzeba wymieniać.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Sam kupiłem takie radio na allegro. W moim starym były zimne luty (czasem przerywało). To uszkodzone jeszcze mam ale jak nie jesteś elektronikiem to pewnie nie warto takiego brać. Trzeba po prostu trafić na odpowiednią aukcję...

PS.

Widzę, że jest jedna aukcja na kompletny system ale raczej drogo (4kzł)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja kupilem od govicara z instalacja i wzmacniaczem za 2500. brakowalo anteny dachowej, anteny bluetooth, mikrofonu, kabla do mikrofonu i modulu bluetooth. Dokladnie sprawdz czytnik plyt DVD... moj rysuje plyty DVD po jednym dniu. Jak mam mapki nagrane na CD to dzialaja bez zastrzezen juz pol roku :]

z doswiadczenia wiem, że jak nie bedziesz miał oryginalnej anteny gps (w pletwie) to nie bedzie komunikatow TMC.

http://allegro.pl/kompletna-instalacja-nawigacji-bmw-x3-e83-lift-i2199372705.html

jak negocjowalem cene to sie chwalili ze maja tego w cholere ;)

masz pytania to wal, bo sam montowałem to wszystko w aucie :]