Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Pojawiło się bardzo intrygujące ogłoszenie na otomoto mianowicie http://otomoto.pl/show?id=C23368530

Pisałem z gościem... jest Anglikiem posiada auto zarejestrowane w polsce ktore chce sprzedac bo nie jest mu potrzebne... jakis czas temu ktos z polski chcial te autko chyba sprzedac..Czy ktos ma wiecej info? Mi odpisal ze cena to 18200 zł i transport bierze na swoj koszt.

Opublikowano

Ja zazwyczaj nie używam inwektyw, ale niestety jesteś kolejnym idiotą wierzącym w mega okazje. Myślisz, że ktoś ci auto sprzeda za pół ceny?

Poszukaj na forum pod hasłem np. Western Union i podziękuj za dobrą poradę.

A następnym razem proponuję zejść na ziemię i szukać aut w normalnych cenach.

Opublikowano

Tanio a dobrze kupić się nie da :mrgreen: .

P.S. Jeśli ogłoszenie się utrzyma to pewnie znajdą się jeszcze jacyś Łowcy okazji :mrgreen: .

Opublikowano
Ten samochód był kiedyś na allegro do sprzedania za 35 tysięcy o ile dobrze pamiętam... ktoś skopjował fotki i chce zrobić biznes.
Opublikowano
Kolego zielo ja Cie nie obrażam i nie życzę sobie żebyś mnie obrażał! Nie chcesz odpowiadać nie odpowiadaj proste jak je.banie. Z ciekawości chciałem zapytać... dzięki za pomoc normalnym pozdro
Opublikowano

Nie ma za co.

Bo chyba tylko ja wyjaśniłem ci, na czym polega przekręt, w który chciałeś się wpakować, a w który dzieki mnie się nie wpakujesz.

Opublikowano

Niby racja, mi też nie chce się tłumaczyć kolejnym generacjom marzycieli, że prezenty allegrowe nei istnieją. Ale dzisiaj miałem dobry dzień i postanowiłęm się zlitować :mrgreen:

Jeśli gość nie da się naciągnąć, to będzie znaczyło, że zrobiłem dobry uczynek. I o to chodzi :cool2:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

ale i blachy są :mrgreen:

ciekawe czyje naprawdę bo chyba właściciel na zaliczkach nie leci :D

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Opublikowano
to jest wal nie ma numeru tylko meil ,bylo kiedys za 35 kola i sprowadzane z usa ogladal je moj znajomy
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
myślę że już można zamknąć ten temat.

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Opublikowano
Kolego zielo ja Cie nie obrażam i nie życzę sobie żebyś mnie obrażał! Nie chcesz odpowiadać nie odpowiadaj proste jak je.banie. Z ciekawości chciałem zapytać... dzięki za pomoc normalnym pozdro

Nie z ciekawości, a chciwości, to raz. Dwa, jeśli naprawdę nie masz 14 lat i jednocześnie nie jesteś klinicznym debilem, to nie ma dla Ciebie usprawiedliwienia.

Umów się z gościem na kupno, wpłać zaliczkę/całość, a potem pochwal się na forum co kupiłeś. Jestem pewien, że wszystkim kupującym auta w normalnych, rynkowych cenach szczęki opadną do piwnicy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.