Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam.. zakupiłem BABKĘ e 39 ,520i, 2000 r 2.0l juz z istniejącym problemem. mianowicie ŚWIECI SIE airbab..Kilkakrotnie mi nawet zgasło. byłem na kompie u 2 nazwie KOMPIARZY i nie mogli się POŁĄCZYĆ z kompem tak i pod MASKĄ jak i w środku samochodu.Nie wim co gdzie szukać.czemu komputer połączy sie z innymi podzespołami a z airbag NIE nie....Dzięki za doradę.....

Popraw tytuł,bo będą problemy :evil: POzdr. moderek

viewtopic.php?f=72&t=117890 --Tak masz tytuł pisać

Edytowane przez alexx_ex1
Opublikowano
Po pierwsze popraw tytuł bo wywalą do kosza, a po drugie u mnie jak się nie łączył do poduszek to winna była kostka stacyjki.
Nie jeździj szybciej, niż lata twój anioł stróż
  • Moderatorzy
Opublikowano
Witam.. zakupiłem BABKĘ

A gdzie nabyłeś :shock: ?

Bo też bym zakupił taką, co by mi prała,sprzątała i się kochała(taka bez migreny) nie tylko w BMW :mrgreen:

Nie mogłem się powstrzymać :mrgreen:

ec2Wze6.jpg
  • Moderatorzy
Opublikowano
Witam.. zakupiłem BABKĘ

A gdzie nabyłeś :shock: ?

Bo też bym zakupił taką, co by mi prała,sprzątała i się kochała(taka bez migreny) nie tylko w BMW :mrgreen:

Nie mogłem się powstrzymać :mrgreen:

Taaa... Nie dość że babka to jeszcze z eirbagiem.To musi być jakaś super rasa :duh:

Przenioslem do diagnozy to jest właściwy dział a poza tym niech tam też mają trochę radości :norty:

• Moderatorzy
Opublikowano
eirbab..Kilkakrotnie mi nawet zgasło

To nie dobrze już z Tobą,jak Ci się przyrząd na baby psuje :norty:

Nie dość że babka to jeszcze z eirbagiem

Jak zwał tak zwał kolego ale najlepiej z dwoma :norty: Ciekawe jak duże ma (jakieś G) :?: :norty:

byłem na kompie u 2 nazwie KOMPIARZY i nie mogli się POŁĄCZYĆ z kompem

Kurde dobry jest ten temat,nic nie rozumiem, ale mi się podoba.

PS.Do kol. modów.

:arrow: Czy nie dało by się zrobić na forum działu w którym można by jechać samym OT ? :cool2:

:arrow: Oczywiście wpisy bez doliczania do śmigiełek.

:modlitwa: :modlitwa: :modlitwa:

ec2Wze6.jpg
  • 1 rok później...
Opublikowano
Najczęstszą przyczyna świecenia ,,Airbab" (airbag) jest mata pasażera (wystarczy wlutować diodę ) lub nie łączenie kostki napinacza pasów pod fotelem kierowcy

P.S hyhy panowie po pijaku to go zrozumiałem :D ( na kacu po weekendzie).

Pozdrawiam

verte; dzięki za podpowiedz, to też może być jakimś wyjśćiem -dioda . nie mniej wiekszy problem . Komputer nie może się połączyc z poduszkami.. z innymi podzespołami tak jak najbardziej ale WOGÓLE nie WIDZI AIRBAG. w tym siedzi wiekszy diabeł..........