Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciekawi mnie to auto, bo za swoje dałem prawie tyle samo(z opłatami związanymi ze sprowadzeniem)... nie wiem czy spać spokojnie czy troszkę żałować że nie poczekałem i nie kupiłem z Polski. :roll:

http://motoallegro.pl/bmw-330-e46-coupe-m-pakiet-18-bananowe-skory-i2182220510.html

PS: ogłoszenie jest już drugi raz, wcześniej przyglądałem się szwajcarowi z Mazowieckiego za 38000 który poszedł od razu. Jakoś trudno mi było uwierzyć w bezwypadkową historię tego auta , no ale tutaj Polska, dziwne tylko że VINu nie podał...

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

jak masz pewne wozidło to śpij spokojnie.

dużo kombinowane to auto.

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Opublikowano

Albert, ja się chętnie podejmę :mrgreen:

Kolego autorze, auto wklejone przez ciebie było omawiane w bez mała czterech różnych wątkach, bo za każdym razem jakiś as wyskakuje ze swoim odkryciem, zamiast pisać w pierwszym, od dawna istniejącym temacie.

To auto to taki forumowy Ibisz, gdzie byś nie wszedł, wszędzie jest :duh:

WIęc dziękujemy za kolejne podejście, alleluja i do przodu.

Opublikowano

Ała, ale skucha :mrgreen:

szukalem czy może nie ma innego tematu o nim, ale widocznie za mało szukałem.

Sorry za zawracanie głowy, przynajmniej jest temat odświeżony żeby sie ktoś nie naciął :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.