Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie.

Przymierzam się do zmiany mojej kochanej E32 na nowszy model.

Mam na oku E65 z 2003 roku z takim oto wyposażeniem:

Typ 735I (EUR)

Typoszereg E E65 ()

Seria 7

Rodzaj konstrukcji LIM

Układ kierowniczy LL

Drzwi 4

Silnik N62

Pojemność skokowa 3.60

Moc 200

Napęd HECK

Skrzynia biegów AUT

Kolor STERLINGGRAU METALLIC (472)

Tapicerka LEDER NASCA SCHWARZ (U6SW)

Data prod. 2003-04-30

S223A ELECTRONIC DAMPER CONTROL (EDC) EDC

S229A DYNAMIC DRIVE Dynamic Drive

S238A LT/ALY WHEELS DOUBLE SPOKE 93 Obr. BMW, st. le. podw. spr. 93

S320A MODEL DESIGNATION, DELETION Brak napisu modelu

S356A CLIMATE COMFORT LAMINATED GLASS Oszklenie zespolone Klimakomfort

S358A CLIMATE COMFORT WINDSCREEN Szyba frontowa klimatyzacji komfort

S403A GLAS ROOF, ELECTRIC Dach przesuwno-uchylny, elektryczny

S423A FLOOR MATS, VELOUR Dywaniki podłogowe Velours

S428A WARNING TRIANGLE Trójkąt ostrzegawczy i apteczka

S430A INT/EXT RR VW MIRROR W AUT ANTI-DAZZLE Lust. wew./zew. z automatyką przyciemn.

S431A INTERIOR RR VW MIRROR W AUT ANTI-D Lusterko wewn. ściemniane automatycznie

S438A WOOD TRIM Wersja z drewna szlachetnego

S442A CUPHOLDER Uchwyt do napojów

S453A ACTIVE SEAT VENTILATION, FRONT Klimatyzowane fotele przednie

S454A ACTIVE SEAT VENTILATION, REAR Klimatyzowane fotele tylne

S455A ACTIVE SEAT F DRIVER AND FRONT PASSENGER Aktywny fotel kierowcy/pasażera

S456A COMFORT SEATS, ELECTRIC. ADJUSTABLE Fotel komfort z pamięcią

S460A COMFORT SEATS RR ELECTRIC. ADJUSTABLE Fotel komfort siedz. tyln. reg. elektr.

S488A LUMBAR SUPPORT DRIVER/FRONT PASSENGER Podparcie lędźwi kierowcy i pasażera

S494A SEAT HEATING F DRIVER/FRONT PASSENGER Podgrzwanie fotela kierowcy/pasażera

S496A SEAT HEATING FOR REAR SEATS Podgrzewanie fotela tylne

S502A HEADLIGHT WASHER SYSTEM Spryskiwacze reflektorów

S508A PARK DISTANCE CONTROL (PDC) Park Distance Control (PDC)

S521A RAIN SENSOR Czujnik deszczu

S522A XENON LIGHT Światło ksenonowe

S534A AUTOMATIC AIR CONDITIONING Klimatyzacja automatyczna

S536A AUXILIARY HEATING Urządzenie ogrzewania dodatkowego

S601A TV FUNCTION Funkcja TV

S609A NAVIGATION SYSTEM PROFESSIONAL System nawigacji Professional

S612A BMW ASSIST BMW Assist

S630A CAR TELEPHONE WITH CORDLESS RECEIVER Telefon samoch. z słuchawką bezprzew.

S631A SECOND RECEIVER IN REAR, CORDLESS Słuch. podw. w siedz. tyln. (bezprzew.)

S672A CD CHANGER BMW FOR 6 CDS Zmieniarka CD na 6 płyt CD

S676A HIFI LOUDSPEAKER SYSTEM System głośników HiFi

S785A WHITE DIRECTION INDICATOR LIGHTS Lampy kierunkowskazów białe

L801A GERMANY VERSION Wersja krajowa Niemcy

S863A EUROPE/DEALER DIRECTORY Spis dealerów, Europa

S879A GERMAN/OWNERS HANDBOOK/SERVICE BOOKLET Instrukcja obsługi, jęz. niemiecki

S915A BODY SKIN CONSERVATION, DELETION Brak konserwacji pokrycia zewn.

S202A STEPTRONIC Steptronic

S216A SERVOTRONIC Wspomaganie układu kier. Servotronic

S245A STEERING COLUMN ADJUSTMENT ELEC Kolumna kierownicza regul. elektrycznie

S261A SIDE AIRBAG FOR REAR PASSENGERS Poduszka bocz. pasaż. na tyln. siedz.

S548A SPEEDOMETER WITH KILOMETER READING Licznik kilometrów

S650A CD PLAYER Odtwarzacz CD

S851A LANGUAGE VERSION GERMAN Wersja językowa, niemiecki

Chciałbym zapytać szanownych kolegów co na temat wyżej wymienionych "argumentów" sądzą. Czy potencjalnie nowy nabytek "wart jest grzechu"?

Pozdrawiam.

Opublikowano

1. Jaka cena??

2. W którym miejscu w Polsce stoi, jeśli w Polsce oczywiście?

3. Pokaż jak wygląda?

4. Podaj źródło linkiem(najlepiej url)?

P.s. Czemu najpierw wychodzisz z założenia że wnętrze ma być istotne? Wysnuwam teraz takie odczucie, patrząc i wertując Vin.

Opublikowano

@murek1261:

Fotki, które posiadam nie są najlepszej jakości. Wydaje mi się jednak, iż ich znaczenia nie należy przeceniać. Samochód zostanie sprawdzony "organoleptycznie". Ryzyko trafienia na "skarbonkę" oczywiście jak zawsze istnieje, ale będę się starał zabezpieczyć przed taką ewentualnością.

@pawello262:

Cena oscyluje w granicach 50 000zł.

Linkiem niestety (proszę mi wybaczyć) nie rzucę, gdyż autko wydaje mi się atrakcyjne, a jak to zwykle bywa - kto pierwszy ten lepszy.

Dużą uwagę przykładam do wnętrza gdyż uważam, że tego typu samochód powinien być odpowiednio wyposażony. Nie mógłbym być zadowolony z E65 w którym nawet fotel kierowcy nie jest podgrzewany. Takie wyposażenie a nawet dużo więcej posiada moje E32 V8 (łącznie z Webasto i szybami atermicznymi)

Pozdrawiam

Opublikowano
@murek1261:

Linkiem niestety (proszę mi wybaczyć) nie rzucę, gdyż autko wydaje mi się atrakcyjne, a jak to zwykle bywa - kto pierwszy ten lepszy.

Dużą uwagę przykładam do wnętrza gdyż uważam, że tego typu samochód powinien być odpowiednio wyposażony. Nie mógłbym być zadowolony z E65 w którym nawet fotel kierowcy nie jest podgrzewany. Takie wyposażenie a nawet dużo więcej posiada moje E32 V8 (łącznie z Webasto i szybami atermicznymi)

Pozdrawiam

Wiesz co? Wstydziłbyś się....wydaje mi się że Ty chyba te forum pomyliłeś z kurnikiem bądź jakąś podobną stroną. Nikt tutaj nie ma zamiaru bawić się w kalambury, wróżenie z fusów bądź kryształowej kuli. Połowa próśb w tym dziale tyczy się aut o wiele młodszy i droższych i jakoś linki są podawane i nikt nie wyskakuje z takimi tekstami. Także masz rację nie podawaj linków, kupuj sobie co tam chcesz i wracaj spowrotem do swojej piaskownicy.

wwo_j
Opublikowano

@wwo_j:

Hola, hola! Troszkę się Panu(i) zagalopowało. Po pierwsze, nie jesteśmy na Ty. Troszkę kultury w wypowiedziach nie zaszkodzi. Po drugie, Pana(i) post nie mieści się w temacie. Jeśli nie potrafi lub nie chce Pan(i) wypowiadać się na dany temat to proszę nie zaśmiecać mojego wątku. Po trzecie, temat był sformułowany odnośnie wyposażenia. Można w nim napisać np.:

1. Tego typu "bebechy" to nic szczególnego, praktycznie każdy egzemplarz E65 je posiada.

2. Takie wyposażenie to "łakomy kąsek" i robi pozytywne wrażenie.

3. Myślę, że nie warto zwracać uwagi na wyposażenie samochodu.

4. Jako użytkownik E65 za funkcjonalne uznaję jedynie ...........

5. Itp, Itd

Po czwarte, nie jestem dobrym obiektem do ataku - z reguły nie uciekam i bronię się.

Po piąte, Udaj mi się babko bo jak się nie udasz to zabieram zabawki i zmieniam piaskownicę :wink:

Mimo wszystko pozdrawiam.

Opublikowano
@wwo_j:

Hola, hola! Troszkę się Panu(i) zagalopowało. Po pierwsze, nie jesteśmy na Ty. Troszkę kultury w wypowiedziach nie zaszkodzi. Po drugie, Pana(i) post nie mieści się w temacie. (...)

Panieks100 moja szklana kula mówi mi że to jest właśnie TO auto, na które czekałeś. Fusy z herbaty mi powiedziały, ze ma prawdziwy przebieg. A jak przelałem wosk przez klucz wyszło mi że jeździł nim dziadek ksiądz tylko w letnie, bezdeszczowe dni :mrgreen:

A tak wogóle to Twój post też jest nie do końca zgodny z..... A z resztą nie będę wywoływał kolejnej wojny. Sam poczytaj viewtopic.php?f=44&t=181077.

Opublikowano

ks100 - kupuj, koniecznie kupuj to auto - dziś poranny klocek ułożył mi się w kiblu w idealny "plus" (+), a to oznacza, że faktycznie auto trzeba kupić.

Jakie pytanie, taka odpowiedź. No chyba nie chcesz powiedzieć, że liczyłeś na coś więcej? Zresztą, ten dział to i tak mniej więcej w ten sposób działa :) Za to b przyjemnie się go czyta, szczególnie jak wyskoczą jakieś ulepy albo hamerykańce.

Opublikowano (edytowane)

chyba jedyne zielone 735i na allegro (pod warunkiem że koleś tam szuka, a w najprostszej wersji zakładam, że tak)

http://otomoto.pl/bmw-735-pelne-wyposaz-jasny-srodek-gaz-C22532207.html

no i VIN (o taki pytałeś), teraz wystarczy powiązać czy ten numer Vin poniżej należy do autka powyżej.. jeśli tak, żadna okazja:)

https://www.automo.pl/dekoder-vin?vin=WBAGL41070DL94999

Edytowane przez wujekwaldus
Opublikowano

Ty myślisz że jest taki popyt na stare tapczany i że ci ktoś podkupi? :duh: Grzane fotele szczególnie się przydają jak samochód miesiącami stoi na podnośniku u mechanika.

• Członkowie klubu
Opublikowano
1. W tytule wątku należy oznaczyć dokładnie model (lub modele) jakich dotyczy pytanie/ogłoszenie oraz z jakiego miasta jest samochód. np. "[e38] 740 1998, Opole"

2. W treści wątku należy podać link do ogłoszenia lub fotografie samochodu. Jeśli nie posiadasz tych materiałów, opisz dokładnie np. o który komis chodzi.

3a. Nie pisz 'Co sądzicie o...' lub 'proszę o opinię'

3b. Nie pisz 'Czy ktoś mógłby obejrzeć...'

4. Udzielaj takich informacji, jakie sam byś chciał otrzymać.

5. Pamiętaj, że porady tu udzielane mają charakter jedynie poglądowy, może się zdarzyć, że oceniony na forum samochód jest w stanie lepszym lub gorszym niż w opiniach użytkowników forum.

6. Skracaj linki! to jest skrocony url

Regulamin wchodzi w życie 07.02.2008, późniejsze wpisy niespełniające warunków regulaminu mogą być blokowane lub usuwane przez moderatorów bez uprzedzenia.

Ponadto obowiązuje ogólny regulamin forum.

Edycja 15.03.2012

Od 16.03.2012 obowiązuje punkt 1 w pierwszej kolejności - tematy niezgodne z formułką będą bez informowania kasowane\blokowane.

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.