Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie o tym bmw?? Cena 3500 tyś zł. Opłaca się?? A o to opis:

Sprzedam BMW E36 1.8 is (140KM) 1992/93rok.Stan techniczny i wizualny dobry,do wymiany łożysko tylne prawe koszt to (60zl nowe),z przodu maski malutka korozja ,jeśli chodzi o środek zadbane prócz siedzenia od kierowcy poniewaz jest przetarte ale lekko, a tak pozatym wszystko wporzadku,niedawno malowane w macie progi i alufelgi na czarno, silnik zdrowy zero przecieków Silnik zdrowy,skrzynia manualna, zawieszenie(sportowe), w bardzo dobrym stanie.Ważne oplaty i przegląd który robilem nie dawno.Nie wymaga aż duzego wkładu finansowego.

Jeśli chodzi o wyposażenie to posiada:

-wspomaganie kierownicy,

-elektryczne szyby z przodu,

-elektryczny szyberdach,

-elektryczne lusterka podgrzewane,

-Obc,

-letnie opony 4x (195/65/15),

-listwy od M3,

-światła tylne Lexusy orginalne,

-Alufelgi 15",

-centralny zamek,

-welurowa tapicerka,

-kierownica od M3,

-podłokietnik skórzany,

Auto ma przejechane 218tys.auto w czystej benzynie auto nie widzialo nigdy gazu.Auto w ciaglej eksploatacji.

Na razie niema zdjec

Opublikowano
Yyyy... nie no fajna czego się czepiasz Adalbert? :D Każdy szewc kroi ile mu materiału starcza hehe. A tak na poważnie, to Piotr to Ty na poważnie z tym zdjęciami??? :|
Opublikowano
No tak :) Takie mi zdjęcia wysłał. To mówicie że bmw jest dojechane? Chodzi mi tylko o to czy się opłaca, do 3tyś. bym zeszedł a bmw jest tylko 10 km ode mnie :D Także daleko nie mam....
  • Członkowie klubu
Opublikowano
Patrz wiadomość wyżej. Tak ciężko było? :evil:

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.