Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Właściciel tego wątku powiedziałby sorki, poprawił tytuł wątku, zajęłoby mu to minutę i byłoby po zawodach.

A tak pewnie stanie się łupem MODa.

ale jaki kozak z niego :mrgreen:

może w realu też taki ostry? :D

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Zakładam że nawet jeśli regulamin wyświetlałby się przy pisaniu tematu czy jakkolwiek inaczej i tak przeczytałoby go pewnie 10% zainteresowanych, oczywiście wytłumaczenie "nie zauważyłem" byłoby wtedy trochę nie na miejscu ale co by to zmieniło ? Pomijam prosty fakt że skoro po napisaniu tematu autor dostał uwagi że tak nie powinno się robić mógłby go po prostu "edytnąć" na prawidłowy i byłby koniec dyskusji ale nie, lepiej podyskutować chociaż nie ma o czym.

-w czasie pisania odpowiedzi już koledzy napisali to o czym sam pisałem widzę :)

Galeria samochodu: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=157&t=246628

Komputery, konsole, gry - sprzedaż, serwis. http://WWW.ZETCOM.ORG

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ale co was dziwi? Przecież teraz byle obszczymurek ma internet bo "każdy ma" i uważa, że INTERNET to takie miejsce gdzie nie obowiązują żadne zasady i można robić i mówić co się chce. I nawet na PRYWATNYM terenie jakim jest forum internetowe zachowują się wedle swoich zasad bo uważają, że mają do tego prawo. :duh:
Opublikowano

Sorry, że się wtrącam mimo małego stażu na forum, ale moim zdaniem, jeżeli masowo łamane są jakieś zasady, to trzeba się zastanowić nad ich zmianą a nie nad karaniem łamiących... Jeżeli mimo wszystko nie chcemy zmieniać regulaminu, to są inne, moim zdaniem pod każdym względem lepsze rozwiązania niż zamykanie wątków i karanie banami. Wystarczy dosłownie kilka linijek kodu w php i post bez "nazwa_modelu" lub/i ze zwrotami typu "pomocy" nie pojawi się więcej w tym dziale forum. Póki co, bez obrazy, ale leczycie syfa pudrem, Panowie Administratorzy.

Pozdrawiam,

ecml

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
ecml: ale o co kaman? To już teraz taka moda, że jak od razu w ryj nie dasz to inne metody nie skutkują bo na kulturalne zwrócenie uwagi samo możesz zarobić od upomnianego? Jak ktoś nie rozumie prostego pisanego słowa i uwagi o poprawieniu wpisu zgodnie z przyjętymi zasadami to niech znika, frajerów i cwaniaków nikt tu nie zaprasza.
  • Członkowie klubu
Opublikowano

Kodu nie napiszę, bo się na tym nie znam.

Ale od dziś wszystkie posty będą tytułowane jak każe regulamin, albo wylatują razem z autorem, bo obiecałem sobie, że będę zaglądał tu tak samo często jak do E46. Zawiedzeni? sorry :mrgreen: :mrgreen:

Zbyt fajny może być znowu ten dział, żeby sobie to odpuścić, więc... oby mi starczyło czasu ;) a, żeby go starczyło, nie będę prowadził za rączkę do przedszkola, tylko kasował wyskoki - miejcie tego świadomość...

Autor tego tematu proszony jest o edycję, albo zamykam

Wszystkie nowe tematy mają być już poprawne, starych zmieniał nie będę.

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Kodu nie napiszę, bo się na tym nie znam.

Ale od dziś wszystkie posty będą tytułowane jak każe regulamin, albo wylatują razem z autorem, bo obiecałem sobie, że będę zaglądał tu tak samo często jak do E46. Zawiedzeni? sorry :mrgreen: :mrgreen:

Dajesz ognia, dajesz :cool2:

Lubie To czy jakoś tak :lol:

Opublikowano

Ok, ja rozumiem, że ktoś może mieć inny punkt widzenia.

Już się nie wtrącam :)

Pozdrawiam,

ecml

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
ecml: teraz taka moda, że jak od razu w ryj nie dasz to inne metody nie skutkują bo na kulturalne zwrócenie uwagi samo możesz zarobić od upomnianego? Jak ktoś nie rozumie prostego pisanego słowa i uwagi o poprawieniu wpisu zgodnie z przyjętymi zasadami to niech znika, frajerów i cwaniaków nikt tu nie zaprasza.

:cool2:

Opublikowano
ecml: ale o co kaman? To już teraz taka moda, że jak od razu w ryj nie dasz to inne metody nie skutkują bo na kulturalne zwrócenie uwagi samo możesz zarobić od upomnianego? Jak ktoś nie rozumie prostego pisanego słowa i uwagi o poprawieniu wpisu zgodnie z przyjętymi zasadami to niech znika, frajerów i cwaniaków nikt tu nie zaprasza.

Kurcze, nie zauważyłem wcześniej Twojego posta, sorry. Nie chodzi mi o skrajną głupotę i brak kultury - tu się zgadzam w 100%, trzeba tępić i kropka. Miałem na myśli, że zamiast poświęcać czas na czesanie postów, lepiej w tym czasie raz napisać kilka linijek w php. Tylko tyle.

Pozdrawiam,

ecml

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Miałem na myśli, że zamiast poświęcać czas na czesanie postów, lepiej w tym czasie raz napisać kilka linijek w php. Tylko tyle.

Kultury nawet milionem linijek php nikogo nie nauczysz, zresztą co to ma być za nauka, jak delikwent nie zrozumie problemu i gdzie robi błąd to "kara" wymierzona w taki sposób nic go nie nauczy.

Opublikowano
Miałem na myśli, że zamiast poświęcać czas na czesanie postów, lepiej w tym czasie raz napisać kilka linijek w php. Tylko tyle.

Kultury nawet milionem linijek php nikogo nie nauczysz, zresztą co to ma być za nauka, jak delikwent nie zrozumie problemu i gdzie robi błąd to "kara" wymierzona w taki sposób nic go nie nauczy.

Pogubiłem się. Kara wymierzona w jaki sposób?

Pozdrawiam,

ecml

Opublikowano

Pogubiłem się. Kara wymierzona w jaki sposób?

Pozdrawiam,

ecml

Myślę, że Bax miał na myśli, że kara wymierzona przez kilka linijek php nikogo niczego nie nauczy.

Straight six in the front, manual gearbox in the middle and drive goes to the back - that's the chapter one, page one of the petro-sexual handbook :D
Opublikowano
Myślę, że Bax miał na myśli, że kara wymierzona przez kilka linijek php nikogo niczego nie nauczy.

Ale linijki nie miały służyć karaniu tylko zapobieganiu. Taki mechanizm, który nie pozwala wysłać wiadomości ze złym tematem.

Pozdrawiam,

ecml

Opublikowano

Ale linijki nie miały służyć karaniu tylko zapobieganiu. Taki mechanizm, który nie pozwala wysłać wiadomości ze złym tematem.

Pozdrawiam,

ecml

No i właśnie o to chodzi, że tym kultury na forum nie nauczysz.

Straight six in the front, manual gearbox in the middle and drive goes to the back - that's the chapter one, page one of the petro-sexual handbook :D
Opublikowano

Pozdrawiam,

ecml

No i właśnie o to chodzi, że tym kultury na forum nie nauczysz.

Aaaaa, no to jeżeli chodzi o uczenie innych kultury, jestem przekonany, że ani jakiekolwiek algorytmy ani ja niestety nie jesteśmy w stanie pomóc.

Pozdrawiam,

ecml

Opublikowano
a teraz ze szkół wychodzą analfabeci? Nie potrafią czytać? Jak zaakceptował regulamin rejestrując się na forum to powinien się podporządkować. Widać autor tematu ma w głębokim poważaniu forum i jego użytkowników, pomóż mi a ja mam Cie w du.. :duh: Przecież to ma służyć również innym użytkownikom, czego widać niektórzy nie moga zrozumieć.
Opublikowano
a teraz ze szkół wychodzą analfabeci? Nie potrafią czytać?

Akurat jeśli o to chodzi to zdziwiłbyś się kolego, moja żona uczy języka polskiego w szkole i jak czasami pokazuje mi wypracowania co poniektórych to mam ochotę wyjechać a uwierz mi nie są to totalnie pojedyncze przypadki. Wystarczy że taki jeden z drugim "se kupi bejce" coś się zepsuje i wchodzi na forum z brakiem podstawowych umiejętności porozumiewania się bądź po prostu kompletną arogancją.

Galeria samochodu: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=157&t=246628

Komputery, konsole, gry - sprzedaż, serwis. http://WWW.ZETCOM.ORG

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

trzeba tępić takie [MOD: ostrzeżenie] na forum.

jak i za nieużywanie polskich znaków.

jakiś [bAD] zbuntowany nie gra roli w ogóle, trzeba go zignorować a nie pomóc :mrgreen:

Opublikowano
Kolego, zacznij nazywać tematy jak należy, bo zaczynasz robić tu niezły śmietnik!!

Pytanie jest już w nazwie działu. Jak nie potrafisz mi pomóc w ocenie auta to zachowaj swoje uwagi dla siebie .

Wątek ładnie się rozwija ale dlaczego, dlaczego nikt nie pomógł i nie ocenił auta ?? :mrgreen:

Niektóre osoby mogłyby się zabić, skacząc z poziomu swojego "ego" na poziom swojego IQ

..............................................................................................

Freude am fahren

Moje auto - http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=190785

Opublikowano

Na własne życzenie autora oczywiście :8)

Ale fakt, kolega osiągnął niezamierzenie to, co niewielu się udaje. Zebrał w jednym wątku największych trolli forumowych :mrgreen: Paru jeszcze brakuje, ale zaraz wpadną i będzie jak za starych dobrych czasów :cool2:

Ja po dopasowaniu wątku do regulaminu jestem w stanie nieodpłatnie ocenić auto. Oferowałem taką pomoc wcześniej i sprawa jest dalej aktualna.

Opublikowano
Kolego, zacznij nazywać tematy jak należy, bo zaczynasz robić tu niezły śmietnik!!

Pytanie jest już w nazwie działu. Jak nie potrafisz mi pomóc w ocenie auta to zachowaj swoje uwagi dla siebie .

Wątek ładnie się rozwija ale dlaczego, dlaczego nikt nie pomógł i nie ocenił auta ?? :mrgreen:

A to mieliśmy ocenić jakiś samochód? :mrgreen: Który to miał być :lol:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.