Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, chcę się upewnić czy aby przypadkiem za drogo nie chcę wyścielić na kierę

dziś oglądałem kierę mpak czy tam m3, bez poduchy ( bo założę swoją ) z multifunkcją - za 650zł

w złym stanie nie jest, brudna ciup ale przed zakupem ( który wstępnie planuje jutro ) i tak ją przetre i dokładnie oglądne

pytanie jest czy to właściwa cena, przeglądałem alle i różne są ceny od 500 do 1500zł

dolną część lery i tak srebrną będę szukać a to czy działa multifunkcja muszę domniemywać ( zawierzyć sprzedającemu )

stan pewnie jak nowy nie będzie ale z tym się licze, zajechana nie była

z góry dzięki za wypowiedzi

Opublikowano

nie mam zdjęcia, kierownicę oglądałem dziś osobiście przy okazji - stan ok, normalnie użytkowana

dlatego napisałem że nie jest zaorana, wytarta itd - normalnie używana

mutlifunkcja z kabelkami jest, tylko bez poduchy

chodzi o samą cenę 650zł jak dla kiery w ok stanie

rozpiętość cenowa tych kier jest duża

Opublikowano (edytowane)

http://www.ebay.com/itm/BMW-ALCANTARA-SUEDE-M-SPORT-STEERING-WHEEL-E46-M3-SMG-/260920167707?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item3cc00dcd1b&vxp=mtr#ht_703wt_1037

http://www.ebay.com/itm/BMW-ALCANTARA-SUEDE-M-SPORT-STEERING-WHEEL-E46-M3-SMG-/260920167707?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item3cc00dcd1b&vxp=mtr#ht_703wt_1037

wydaje mi się że występowała, potwierdzę to jak będę miał kierę

na razie nie wiem czy cena jest dobra czy za duża, bo nie wiem jak latają poza allegro takie kiery

stąd mój temat

Edytowane przez mikan
Opublikowano

nie pamiętam, przyłożyłem ją tylko czołowo do mojej bo zawsze mi sie wydawało że od m jest mniejsza, była grubsza, bardziej miękka się wydawala, miała multi i dolną osłonę

a co, jakieś podejrzenia ?

Opublikowano

ślęczałem nad allegro i różnic nie znalazłem nigdy, może uchylisz rąbka tajemnicy w różnicach :)

ja ogólnie chcę kierę od mpakietu, jeśli jest różnica tak jak piszesz

rano mam zamiar ja ogłądnąć dokładniej i jak będzie dobrze po przeczyszczeniu to ją wziąść

nikt się jeszcze na temat ceny nie wypowiedział

Opublikowano
ale za którą, i która ma biceps? m3 czy mpak? i po czym odróżnić m3 od mpak, bo ja różnic nie widzę, jedynie z multi lub bez i z łopatami lub zwykła
  • Członkowie klubu
Opublikowano

mikan, te co pokazałeś są od Mki, w dodatku pod SMG

Mpakietowe "normalne" są tylko z czarnym wkładem

Co do ceny nie pomogę.

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

Opublikowano

spoko, wiem wiem że sa od m i smg ale przy okazji wskazałem że da się dostać taki dół lery

głównie chodziło mi o opinię co do ceny, już nieważne bo kupiłem ją dziś

nie wymaga obszycia, multi niewytarte, założę niedługo