Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
pewnie sobie myslisz ze koledzy wyzej się wymądrzają ale uwierz ze dobre Bmw bardzo trudno kupic i to nie wazne czy za 20tys czy za 100tys porostu taki urok tej marki spróbuj znalezc bezwypadkowe 335i e92 do 90 tys
Opublikowano
Nie, absolutnie tak nie myślę. Generalnie nie tylko z marką BMW tak jest. Obejrzałem już z 8 Alf 156 - podobnie jest. Ciężko znaleźć coś w tych pieniądzach niestety.
Opublikowano
Jak się wstrzymasz z kupnem do wtorku to może będę miał dla ciebie autko. Wybieram się w weekend do Belgii i mam właśnie upatrzoną e46 kombi 318d 2004r wyposażenie raczej standardowe wygląda przyzwoicie przebieg około 170tys mam nadzieje że nikt mi jej nie sprzątnie
Opublikowano
wszystko zależy za ile uda się go kupić i czy w ogóle warto jak będę miał to autko to wrzucę zdjęcia ale nic nie obiecuje w każdym razie samochód jest w całości nie jakiś rozbitek. cena ok 21tys plus opłaty
Opublikowano

Koledzy mam nr VIN tej pierwszej BMW. Dałby radę ktoś go sprawdzić?

WBAAP710X0PJ34803

acidburn wstępnie byłbym zainteresowany także jak coś będziesz wiedział więcej to przed wystawieniem na otomoto - proszę napisz. Szukam auta już drugi miesiąc więc te kilka dni na pewno dla mnie nie robi różnicy.

Opublikowano

Bmw z Włoch :)

Wartość

Numer podwozia WBAAP710X0PJ34803

Kod typu AP71

Typ 320D (EUR)

Typoszereg E E46 (3FL)

Seria 3

Rodzaj konstrukcji TOUR

Układ kierowniczy LL

Drzwi 5

Silnik M47DO1

Pojemność skokowa 2.00

Moc 110

Napęd HECK

Skrzynia biegów MECH

Kolor BLACK SAPPHIRE METALLIC (475)

Tapicerka STOFF JACQUARD/ANTHRAZIT (H9AT)

Data prod. 2002-07-12

Składanie Wyposażenie

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S273A LT/ALY WHEELS STAR SPOKE 43 Obr. BMW, st. le. spr. gwiaz. 43

S321A EXTERIOR PARTS IN BODY COLOR Zakr. wyp. zewn. w kolorze pojazdu

S386A ROOF RAIL Reling dachowy

S411A WINDOW LIFTS, ELECTRIC Siłownik szyby elektryczny przedn/tylny

S441A SMOKERS PACKAGE Pakiet dla palących

S473A ARMREST, FRONT Podłokietnik przedni

S520A FOGLIGHTS Lampa przeciwmgłowa

S534A AUTOMATIC AIR CONDITIONING Klimatyzacja automatyczna

S550A ON-BOARD COMPUTER Komputer pokładowy

S650A CD PLAYER Odtwarzacz CD

S661A RADIO BMW BUSINESS Radio BMW Business (C43)

S785A WHITE DIRECTION INDICATOR LIGHTS Lampy kierunkowskazów białe

S855A LANGUAGE VERSION ITALIAN Wersja językowa, włoski

S863A EUROPE/DEALER DIRECTORY Spis dealerów, Europa

S884A ITALIAN/OWNERS HANDBOOK/SERVICE BOOKLET Instrukcja obsługi, jęz. włoski

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S915A BODY SKIN CONSERVATION, DELETION Brak konserwacji pokrycia zewn.

S928A TYIRE CONTROL Sterowanie opon

Składanie Wyposażenie seryjne

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S548A SPEEDOMETER WITH KILOMETER READING Licznik kilometrów

S832A BATTERY IN LUGGAGE COMPARTMENT akumulator w bagażniku

Opublikowano
Czyli jednak Wasze domniemania były słuszne ;) bo chyba nie pasuje m. in. tapicerka. A co do narodowości to dzwoniłem do gościa dziś tylko podając się za kogoś innego to mówił, że Włochy to region z którego jest auto. Więc widocznie w poniedziałek się pomyliło bo nie za bardzo wówczas wiedział o którą BMW chodzi.
Opublikowano
Też zwróciłem uwagę na tapicerkę, bo przecież STOFF JACQUARD/ANTHRAZIT (H9AT) to nie skóra.
Opublikowano
Tylko tak się zastanawiam teraz bo niby siedzenia mógł sobie ktoś przełożyć, to samo z kierownicą - bo nawet widziałem tutaj, że niektórzy to robią. Czy da się to jakoś sprawdzić czy auto było zalane? I o co chodzi, z tym "BMW z Włoch" ?
Opublikowano

Tylko i wyłącznie o to, że Włosi to nie Niemcy, oni o samochody dbają gorzej niż Polacy :P

Jedynym plusem są lepsze drogi.

edit: aha, oczywiście nie mówię, że ten samochód to szmelc, ale cena + włoskie papiery i powinna ci się czerwona lampka zapalić.

Opublikowano
Włochacze nie mają też zazwczaj problemów z korozją. Na co z kolei zazwyczaj cierpią Duńczyki. Ale to oczywiście zazwyczaj. Włosi też lubią parkować na grubość brudu, no i potem masz milion małych knyków na lakierze. Ale to zazwyczaj tylko, tak generalnie.