Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Panowie pilne pytanie. Chce sie zabrac za wymiane odmy w swoim bmw radzicie wymienic rowniez przewody odmy? Ile ich jest czy ktores konkretnie musze wymienic?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Często się zdarza,że wymieniając samą odmę przewody są w kiepskim stanie i dosłownie pękają w rękach lub są bardzo brudne w środku.Dlatego nieraz warto kupić cały zestaw chyba,że podczas wymiany węże są ok lub jest możliwość na miejscu dostania odpowiednich węży.
Opublikowano
Często się zdarza,że wymieniając samą odmę przewody są w kiepskim stanie i dosłownie pękają w rękach lub są bardzo brudne w środku.Dlatego nieraz warto kupić cały zestaw chyba,że podczas wymiany węże są ok lub jest możliwość na miejscu dostania odpowiednich węży.

Ile powinienem zamowic tych wezy? Na schemacie widze dwa glowne czy to te?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jeśli korzystasz z RealOEM to po wpisaniu VIN będziesz miał wszystko.
Opublikowano
Dobra Panowie wczoraj wymontowalem stara odme z mojego auta i wytlumaczcie mi po czym poznac ze nie spelniala swoich zadan? Ktos kiedys tu pisal ze w niesprawnej powinien byc olej w mojej go nie bylo byl natomiast tzw. Majonez ale mogl on powstac z tego powodu ze przed wymiana przejechalem tylko kilka km do sklepu i spowrotem i silnik nie dogrzal sie wystarczajaco.