Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Poproś o VIN tego autka. Zobaczymy jak wyjechał z fabryki. O roczniku nawet nie mówię.

Niektóre osoby mogłyby się zabić, skacząc z poziomu swojego "ego" na poziom swojego IQ

..............................................................................................

Freude am fahren

Moje auto - http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=190785

Opublikowano

Z oceną poczekamy na VIN, fotkę przodem oraz pod maską.

Bo na razie to zmienione zderzaki i inne bajery, zeżarte nakola, spasowanie nienajlepsze. Najważniejsze, że bezwypadek...

Opublikowano

Ehh.. taka piękna że można się zakochać. Szkoda samochodu, przepraszam że tak nazwę ale porównam to do kiedyś widzianej aukcji na Alle. Pewien mężczyzna miał Merca, S-klasa, Amg wersja 6.3 czarna, miodzio nieprawdaż? Chciał w miarę rozsądną sumę co pamiętam 80 paru tysięcy. Opis miał długość większą niż praca magisterska(wiadomo, foty oddające piękno wozu). Na samym dole zaznaczył wymiany i naprawy, a dodał w ostatnim zdaniu instalacja LPG :mad2:

Ja mam takie pytanie zasadniczo, skoro bierzemy auto o takim silniku za grube pieniądze to do jasnej cholery czemu ludzie krzywdzą auto gazem?? Jeśli nie stać kogoś(tu akurat tę aukcję z bunią) na tankownie dość częste to po co robić coś takiego? Spostrzeżenie-ciekawy będzie Vin opisujący konsoletę akurat brak zoom'a na kierownicę plus deskę.

Opublikowano

Nie ma co prowadzić wojny, tu nie chodzi o gaz w starej bumie, tylko o konkretny egzemplarz. A zaraz wskoczą gazownicy, będzie trochę za i przeciw, parę przekleństw, potem wpadną też dieslowcy i temat zostanie zamknięty. Sto razy już to tu przerabialiśmy. A nie o to tu chodzi.

Zostańmy w temacie!

Opublikowano

Doskonale rozumiem że są "kasty" ludzi którzy opozycją stają za benzyną, za gazem, za dieslem, za hybrydą, za węglem, za atomem itd. :P

To tylko poruszam tą kwestię iż "czekam" na e36 325 wzwyż lecz na pewno bez gazu z całą świadomością że mogę mieć po mieście 20-25l/100. Jeśli kogoś stać na taką imprezę(tak jak mnie) niech jeździ. Nawet kiedy widzi ktoś że ma coraz mniej setek w portfelu to tylko gazować bo sztuka jest ładna, wyposażenie, autentycznie bezwypadkowy, dla tzw "idei" posiadania luksusu. Gdyby ta 3 nie miała gazu, mógłbym pomyśleć aby się kontaktować i łykać. Kapitał 15tyś. plus minus 2-3 dodatkowego to na moje oko wystarczy na bardzo dobrą e36 zgadza się?

P.s.nie chcę( z góry zaznaczam) kogokolwiek obrazić moim wypowiedziami, każdy ma wybór. Wiadomo niech to będzie świadomy wybór.

Opublikowano

Kolego, jeszcze raz apeluję, żebyś przestał.

Po twoich kilku postach widzimy, że lubisz się rozpisać, ale wierz na słowo staremu trollowi forumowemu, że popularny temat gazu skończy się dla ciebie ostrzeżeniem, a dla autora proszącego o pomoc zamknięciem tematu.

Jw. czekamy na VIN, dla mnie auto mocno stuningowane i dobrze, szkoda tylko, że zamiast wymieniać zderzaki właściciel nie poszedł w stronę zwykłego zadbania o auto.

Opublikowano
jak dla mnie to złe spasowanie zderzaków i tylna prawa strona jakoś dziwnie wygląda na zdjęciach za tą kasę to nie ma co się cudów spodziewać
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Na pierwszy rzut oka widac , że auto wymęczone i po przejściach. Nie kompletny zderzak przedni, odstające progi, brak nadkoli ... pseudo wloty M3 - jak dla mnie dyskwalifikują auto .

.... "czekam" na e36 325 wzwyż lecz na pewno bez gazu z całą świadomością że mogę mieć po mieście 20-25l/100. Jeśli kogoś stać na taką imprezę(tak jak mnie) niech jeździ

Kolego zastanów się co piszesz, "stać" Cię na auto benzynowe za 15 tyś i co ?? Będziesz wydawał kasę równowartości auta na paliwo w ciągu roku ?? A jak paliwo zdrożeje a po roku auto spadnie z ceny to dojdzie do proporcji paliwo 2x droższe niż wartość auta :duh: Prawdziwa klasa i styl. Dla jasności dodam, że posiadam zarówno auta z silnikiem diesla jak i benzynę. A jak się trafi coś fajnego z LPG to kupię bez zająknięcia :8)

Opublikowano

nie wiem ale ... rozumiem że akceptujesz kolor czerwony itd

dla mnie fura przypałowa w tym zestawieniu

ani zaślepki w zderzaku,od sprysków, alu ramka przy dźwigni ( chyba że źle widzę ), szpary, drewno

przypałowe błotniki - nie wiem czy z imitacją czy wpasowane włoty od m

chromy i czerwony do tego, coś tam wydaję mi się że braki w nadkolach plastikowych

dużo nie patrzyłem bo mnie kolor razi :)

Opublikowano
też podzielam zdanie kolegów. Mi osobiście ten samochód się nie podoba wygląda trochę odpustowo ale to kwestia gustu lepiej przywiązać uwagę do oryginalności auta niż do dodatków. Pewnie minie kilka ładnych lat zanim ludzie to zrozumieją. Rozumiem że auta tracą na wartości ale bez przesady
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Podejrzewam, że dla kolegi zakładającego temat, przy kupnie auta najważniejsze jest to żeby robiło wrażenie :D stan techniczny i spasowanie schodzi na dalszy plan, bo to widać na pierwszy rzut oka. Wygląd kwestia gustu, jeśli chodzi o mnie to nie czuł bym się w nim dobrze :8)

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
hehe też bym czuł się w w takim aucie dobrze pod warunkiem że to by było m3 :norty: a co do reszty zgadzam się że najważniejszy jest wygląd jednak stereotyp rządzi.i Moje zdanie jest takie że takie auto kupuje się dla siebie anie żeby robić wrażenie
Opublikowano
Podejrzewam, że dla kolegi zakładającego temat, przy kupnie auta najważniejsze jest to żeby robiło wrażenie :D stan techniczny i spasowanie schodzi na dalszy plan, bo to widać na pierwszy rzut oka. Wygląd kwestia gustu, jeśli chodzi o mnie to nie czuł bym się w nim dobrze :8)

Gdyby tak było jak mówisz, to nie pytałbym na forum, co o nim sądzicie, tylko pojechałbym i kupił... Kiepsko znam się na samochodach dlatego proszę innych o radę. Mi osobiście się podobało (o gustach się nie rozmawia), ale chciałem żeby rzucił ktoś na to surowym okiem. Właśnie stan techniczny jest dla mnie najważniejszy, a Twój post nic ciekawego nie wnióśł do tematu.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A przyglądałeś się zdjęciom? Skoro stan auta jest taki ważny a nie wygląd. Od razu widać, że jest źle spasowany. Ile jeszcze tak "zbajerowanych" i w takim wyposażeniu, z R6 pod maską i jeszcze w gazie, coupe widziałeś w takiej cenie? Sporo? :duh: Nikt tego nie dostał za darmo, żeby teraz sprzedawać w cenie w miarę zadbanego 318 w tej budzie :mad2:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Opublikowano
taki problem, że nie mam porównania bo tych aut jest bardzo mało;/ na allegro tylko jedna strona i ceny właśnie są w tym pułapie. Może poza dwiema sztukami co są ponad 30tyś.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dokładnie tak :cool2: przecież nie pochodzi z Chin tylko z zachodu :roll: więc cena musi odzwierciedlać jej stan. Tak samo jak z sedanami i kombi, wrzucają tu linki 330d z 2001 roku w pełnym wypasie za 17 tyś., albo 320d z 2002 za 18 :? tylko ciekawe dlaczego auta w godnym stanie oscylują koło 30 tyś :duh:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL