Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam, czy silnik z e46 320d z roku 2004/05 bedzie pasował do tego z roku 2001? cos kiedys czytałęm o normaie spalin , bedzie sie wszysko zgadzało? silnik po lifcie 150km m47n
Opublikowano
mam e46 320d z 2001 roku i padł mi silnik, mam oferte kupna silnika z e46 320d tylko z 2004/5 roku, czy to jest to samo? czy norma spalin lub co innego nie bedzie pasowała?
Opublikowano
Masz przed liftem czy po lifcie? Jak po to masz taki sam motor.
Opublikowano
mam po lifcie 150km. chodzi mi głównie o tą norme spalin bo widzialem ze po vinie ktos sprawdzal czy sie silnik bedzie nadawał. silnik 3 lata młodszy który chce kupic i nie wiem czy wszystko to samo w nim jest
Opublikowano
Czyli masz M47N i chcesz kupic M47N, czyli taki sam silnik :cool2: . A z normą spalin to nie wiem :norty: , powinna byc taka sama.
Opublikowano
tak wszystko to samo:) jakby byl rok produkcji tak samo to bym sie nie zastanawiał a tak to wole miec pewnosc, ktos sie zna w temacie?:)
Opublikowano
Nie rozumiem dlaczego pytasz o normy spalin? Masz M47N padniety wiec wymieniasz na M47N. Byc moze ze ten nowy spelmia Euro4 ale dlatego ze ma DPF ktory nie jest podlaczony z elektronika ,wiec bez obaw.
Opublikowano

słyszałem że te w roczniku 2004 mają inne wtryski niż te 2002/2003

wszytsko pewnie można sprawdzić po real oem mając 2 viny

turbo sterowane elektronicznie już jest w 2004, w 2002/2003 jest zwykłe

przypuszczam że zamierzasz silnik bez osprzętu przełożyć, tak czy siak ktoś to sterowanie by ogarnął

tyle że p&P nie będzie - tyle co mi się nasuneło do głowy