Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam mam pytanie na temat przycisku zamka . Ostatnio zmienialem zamek i nie wiem czy tak powinno być, wszystko jest Dobrze ale gdy zamkne dzwi i chce wcisnąc przycisk nie moge tego zrobic. We wszystkich 3 dzwiach da rede wcisnaćk . ale niestety od kierowcy nie można .

Czy u was jest tak samo czy przycisk się wciska ? Czy raczej nie ?

i przy okazji aby nie zkladac 2 tematu zapytam czy moge zalozyć opony do mojego touringa o rozmarze 215/60/15 ?

Kolego poprawiłem tytuł twojego tematu,mam takie pytanie-czy ty jesteś nie polskojęzyczny??? Bez urazy ale coś dziwnie piszesz te pościki,więc jeżeli tak to rozumiem i problem znika.Natomiast jeżeli jesteś z PL to postaraj się prosze o pisownie,zrozumiałą treść zapytania i przede wszystkim o poprawne tytułowanie . POzdr Dani.

Edytowane przez adadus

Pozdrawiam adadus

Przepraszam za błędy w szczególności Admina

Opublikowano

Pomimo szczerych chęci pomocy to ci nie pomogę.

Po raz kolejny za ch..ja nie idzie cię zrozumieć.

Weź chłopie zanim coś wyślesz to przeczytaj to chociaż raz.

Pozdrawiam.

Opublikowano
Pomimo szczerych chęci pomocy to ci nie pomogę.

Po raz kolejny za ch..ja nie idzie cię zrozumieć.

Weź chłopie zanim coś wyślesz to przeczytaj to chociaż raz.

Pozdrawiam.

przeczytaj jeszcze raz może zrozumiesz.

Pozdrawiam adadus

• Moderatorzy
Opublikowano

Koledze adadus chodzi o ten dzyndzel w drzwiach który chowa się przy zamykaniu auta,a wychodzi do góry przy otwieraniu.

Na otwartych drzwiach nie wciśniesz tego guzika od blokowania drzwi kierowcy,ale na zamkniętych powinieneś wcisnąć bez problemu.

Co do opon to możesz.

ec2Wze6.jpg
Opublikowano
Kolego adadus masz czas do godz. 19.00 na wyprostowanie swoich danych w loginie.Masz 18 lat i masz córke która jeżdzi twoim bmw i gubi olej w postaci 6litrów płnnych.Sprawdzałem toje posty i poczynania,podejrzewam że koledzy z forum zauważyli to szybciej niż moja skromna osoba.Coś mi w chwili obecnej całkowicie nie klei się do kupy z twoją postacią.Zadałem ci pytanie po wyprostowaniu tytułu twojego postu:: czy ty jesteś Polakiem?, teraz dopytam ile masz lat przyjacielu?---tym razem powiedz wszystkim prawde,bo sprawdze IP. :twisted: Ostrzeżenie dostajesz tak czy inaczej ,które mogę cofnąć pod warunkiem szczerej prawdy,całej prawdy i tylko prawdy.Nie wyprostujesz tego, poprosze administracje o banowanie i blokade IP. POzdr i czekamy do 19.00 godz. :wink: :!:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nie no, Dani moderatorem hehehe :)

Gratulacje i miłej zabawy ;)

Dani to odpowiednia osoba na odpowiednim stanowisku a jesli chodzi o kolege Adadus to rzeczywiscie powinien nam troche po :mrgreen: opowiadac ale i tak nic nie przebije tekstu wlałem ten stary olej bo był nowy :duh:

Opublikowano

he ja mam 18 lat. ale pisze za tatę :D .

czasami nie mogę czegoś określić bo nie bardzo się znam nam na bmw więc pisze po chłopsku ;)

sorry juz nie będę tak pisał pozdrawiam dzięki za info :)

ula..la.. sam nie wiem w tej sekundzie co myśleć :roll: .Prześpie się z tym. POzdr. Dani

Pozdrawiam adadus

• Moderatorzy
Opublikowano

Dlaczego takie osoby są na forum???

Któryś z kolegów w poście o oleju napisał "chyba sobie jaja z nas robisz" i to by się zgadzało.Ogólnie wzajemnie jak umiemy to pomagamy sobie,a Ty sobie z nas najzwyczajniej nabijasz się.

Koledzy nie karmić trola.

BANA MU :!:

ec2Wze6.jpg
Opublikowano

Skontaktuje się z kol.moderami (K i V) jak i z administracją :wink: . Ten przyjaciel pojechał za daleko w ciągu jednego dnia. :duh: POzdr

PS> koledzy userzy cierpliwości. :pray: --zostawiam to sile wyższej :!:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Kolego adadus, przesadzasz z tym podpisem, dla swojego dobra usuń, zanim ciebie ktoś z forum usunie, bo chłopaki są na ciebie mocno cięci.