Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Super bezwypadkowe e46 compact... :)

http://img849.imageshack.us/img849/3233/c232351111.jpg

http://otomoto.pl/bmw-316-super-bezwypadkowy-100-C23235111.html

http://img337.imageshack.us/img337/2412/aplw.jpg

Szkoda tylko, że w Polsce handlarzyna obiecuje przebieg:

Rok produkcji: 2004

Przebieg w km: 219 000 km

http://img521.imageshack.us/img521/9411/c232351118.jpg

A w Danii 2 lata wstecz miał inny przebieg...:

Dane dotyczące przeglądu pojazdu w Danii

Marka pojazdu: BMW

Model pojazdu: 3'ER COMPACT

Data badania technicznego: 2010.04.22

Numer rejestracyjny: VX27390

VIN: WBAAT51090FW57154

Odnotowany przebieg: 239 000

Piękny strzał w kolano, piękny qrwa...

Opublikowano
Jedno mnie już w dzisiejszych czasach śmieszy całkowicie. Kto już w to wierzy że "nie palone"?? Z ręką na sercu ktoś przez telefon się wkur... dowiedział o czymś złym, okrutnym itp. ma pod ręką fajki leci autostradą 140... Zatrzyma się zapali wypali i pojedzie dalej?? Wątpię, jak nie my to inni jarają czy to poprzedni właściciele czy nawet mechanicy bo kiepa trzyma w gębie a tylko odpala silnik dla sprawdzenia po robocie. Więc już można odhaczyć że "nie palone". Pozdrawiam chciałem tylko ten drobny pikuś stwierdzić oficjalnie.:)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Loona pisze przecież że 239tys miał dwa lata wstecz !!! W 2012 mógł już mieć :norty:
Opublikowano
Zwróć uwagę że 239k miał w kwietniu 2010r. więc mamy aktualnie marzec 2012r. więc zasadnicze pytanie czy nie cofnął więcej jak te 20k. Patrząc na miesiące to mamy 2 lata bez jednego miesiąca. Kwestia kto używał tego auta do czego? Niedzielny kościół, jakaś przejażdżka do rodziny a reszta dni stoi. Czy zalatany przedsiębiorca który rano o 7 startuje a o 20 zjeżdża do domu. Nigdy tak naprawdę nie będzie wiadomo co z tym przebiegiem i jak było.:/
Opublikowano
Jedno mnie już w dzisiejszych czasach śmieszy całkowicie. Kto już w to wierzy że "nie palone"?? Z ręką na sercu ktoś przez telefon się wkur... dowiedział o czymś złym, okrutnym itp. ma pod ręką fajki leci autostradą 140... Zatrzyma się zapali wypali i pojedzie dalej?? Wątpię, jak nie my to inni jarają czy to poprzedni właściciele czy nawet mechanicy bo kiepa trzyma w gębie a tylko odpala silnik dla sprawdzenia po robocie. Więc już można odhaczyć że "nie palone". Pozdrawiam chciałem tylko ten drobny pikuś stwierdzić oficjalnie.:)

Ja w to wierzę bo niema w tym nic śmiesznego. Skoro poprzedni właściciel mojej babci nie palił, (kupił auto z salonu bez pakietu dla palących i nie tylko z tego powodu...). Ja postanowiłem kontynuować tę tradycję choć jestem nałogowym palaczem, przez 4 lata nie zapaliłem w niej nawet jednego papierosa i nie zapalę ponieważ wychodzę z założenia ze jeśli będę miał ochotę na fajkę to zjadę na parking i sobie ją zapalę.Żaden mechanik również nie odpalał mi silnika trzymajac fajkę w gębie ponieważ wszelkich napraw dokonuję sam na warsztacie i sam sobie auto sprawdzam. Także twoja teoria wzięła w łeb.

Zeby nie robić OT, to faktycznie gość sobie strzelił w jądro pokazując Duńskie blachy.

Niema starych BMW, są tylko zaniedbane :(

Archiwum moich poprzednich BMW http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=26&t=107364

Obecne e60 http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=155&t=298589

Opublikowano

Wsiadasz do auta i czujesz fabryczny zapach plastiku - znaczy nie palone.

Widzisz przez szybę choinkę zapachową i inne g....pachnidełko- palone, nawet nie wsiadam.

Opublikowano

Level hard... -_- http://img18.allegroimg.pl/photos/oryginal/21/87/68/73/2187687352_3

Zdaje sobie sprawę z nowych typowo, fabrycznych aut gdzie pierwszy klient odbiera jego auto które prócz serwisanta z taśmy produkcyjnej nie miało nigdy gościć. Lecz typowo napisałem do aut np. jak te powyżej, również takich już leciwych rzecz jasna. Jak też do tych od dwóch lat w górę czyli w miarę nowo-używanych. To co jest na link'u to piękny przykład tego zapachu plastiku, lecz w wersji ze skórą tytoń nie wygra. 4 zawieszki na uchwytach przy dachu 48h niech postoi z nimi, potem kitrana sztuka gdzieś w mysim schowku i jak uwierzyć że nie palone??

Temat jak rzeka powiem to tak, na każdego znajdzie się by to ukryć jak nie kosztem paru złoty to może nawet i w setkach.:)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Loona pisze przecież że 239tys miał dwa lata wstecz !!! W 2012 mógł już mieć :norty:

dokładnie.

średnio rocznie 40 dyszki wychodzi.

więc ze stówkę wyczarował gość :mrgreen:

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Opublikowano
Zwróć uwagę że 239k miał w kwietniu 2010r. więc mamy aktualnie marzec 2012r.

Tu się pogubiłem :mrgreen:

Opublikowano
Taaa.. wiem suchar jak się patrzy, ale to info dla tych co się może zagubili w dniach, bądź miesiącach albo może nawet i w latach. Błyskotliwe jak woda w klozecie nie ma co tamto. Hehe ^.^ Pomińmy tą część, może spójrzmy jaką ładną pogodę ten "sprzedawca" wybrał na robienie zdjęć.:P
Opublikowano (edytowane)

No ja dalej nie chytom, jak z dawnego przebiegu może wynikać aktualna data (Einstein to chyba przewidział, ale jak to brali, to ja musiałem być na wagarach) :mrgreen: Oczywiście żart, no offense :wink:

Ale żeby zostać w temacie, to ja jeszcze nie widziałem auta z Danii z rzeczywistym przebiegiem, a pracuję w duńskiej firmie i trochę widziałem. Ale ten super spasowany przód to o pomstę do nieba woła.

Edytowane przez zielo
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Widać, że sprzedawca wziął sobie te uwagi do serca, bo już jest mały rabacik :D było 19 999 a jest 18 950 :o

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

nie pokazuje foteli ale kiera i lewarek w miarę zdrowe.

niech to będzie przestrogą i do porównania dla tych co kupują swoje wymarzone >10 lat i z przebiegiem <200tkm a bebechy styrane jak w kamieniołomach by jeździł.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

tu jest lepszy dekoder:

Wyposażenie

Składanie Dane pojazdu

Art.

Wartość

Numer podwozia WBAAT51090FW57154

Kod typu AT51

Typ 316TI (EUR)

Typoszereg E E46 (5)

Seria 3

Rodzaj konstrukcji COMP

Układ kierowniczy LL

Drzwi 3

Silnik N42

Pojemność skokowa 1.80

Moc 85

Napęd HECK

Skrzynia biegów MECH

Kolor SCHWARZ 2 (668)

Tapicerka STOFF INTERNATIONAL/ANTHRAZIT (H2AT)

Data prod. 2003-11-14

Składanie Wyposażenie

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S1CAA SELECTION COP RELEVANT VEHICLES Dummy-SALAPA

S441A SMOKERS PACKAGE Pakiet dla palących

S660A RADIO BMW REVERSE Radio BMW Reverse (C42)

S842A COLD CLIMATE VERSION Wersja dla zimnych krajów

S863A EUROPE/DEALER DIRECTORY Spis dealerów, Europa

S888A DANISH/OWNERS HANDBOOK/SERVICE BOOKLET Instrukcja obsługi, jęz. duński

S896A DAYTIME LIGHTS FUNCTION Sterowanie św. do jazdy w dzień

S8SPA COP CONTROL Sterowanie CO2

Składanie Wyposażenie seryjne

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S210A DYNAMIC STABILITY CONTROL (DSC) Dynamiczny ukł. przeciwpoślizgowy

S548A SPEEDOMETER WITH KILOMETER READING Licznik kilometrów

S851A LANGUAGE VERSION GERMAN Wersja językowa, niemiecki

Opublikowano

Cud, miód, orzeszki...duńczycy poprawili system i podają nawet wykryte usterki na przeglądzie ,pojawił się jeszcze jeden wpis

Synsdato 09-02-2012

Km-stand 327.000

Prospekty, broszury, cenniki BMW - KLIK
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Dla podniesienia atrakcyjności tej kupy założył za to instalację gazową - na gwarancji :).

Zawsze mnie to śmieszyło w tych ogłoszeniach, wszystko dopiero co porobione, ponaprawiane, powymieniane na nowe oryginalne, podokładane i............sprzedaje :)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

czyli z 350 tysi ma na blacie

niewiele się pomyliłem :D