Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Bezwypadkowe chyba nie jest. Auto sprowadzone ze Szwajcarii, a bredzi coś o wersji europejskiej.

Znaczy się, że co, że niby Szwajcaria w afryce leży...?

Bo nie rozumiem... ;)

BTW - dawno nie widziałem, by czarny kolor miał kilka odcieni - tu widac wyraźnie że na słupkach jest inny odcień niz na błotnikach... Hehehe

Opublikowano

Siema. Chciałbym tylko i wyłącznie zwrócić uwagę na drobny myk.

K.:Jeździ Panie?

S.:Oczywiście! Wszystko picuś glancuś, nie puka nie stuka pali ino tylko lać w bak oraz w mordę.hehe

K.:Czyli można się lansić, popylać 200km/h jest git. W myśli biorę!

S.:80k z bólem sprzedał deal jest.

Kilka dni później, późny wieczór.

Żel, kajdan, zegar, obroża, cwelki, kanty, koszul, Aqua di Gio i wiśta wio patataj...

Szpan, próbuje bokiem(wiem automat ale załóżmy że się stara i wychodzi) udaje się Panienki na ulicy"Łiiiii" aż tu nagle noga w podłodze-zero hamowania-WTF?? Choina pali się jak reklama, zero obrotów, samochód jak w kosmosie... kur...a i bum, bach, brzdęk o krawężnik. Parę dachowań. Samochód jak naleśnik wypływa tylko dżem. Zatrzymał się na latarni starego typu. Owinięty jak Roller z KFC. i ta przerażająca cisza...

Dziękuje za uwagę, przytoczyłem najpospolitszą hipotezę dotyczącą aut niby"bezwypadkowych", super potworów z silnikami od jumbo jet'a, przystępną ceną za która można by z salonu wziąć np. nową Pandę, a zakończywszy parę metrów pod ziemią. Ktoś chcę potwierdzić?? Pozdrawiam.:)

Opublikowano
Ejże, niezły z ciebie Adam Mickiewicz :D Ale nie bądz taki Marian Buczek, tylko pomóż niektórym handlarzom tworzyć opisy. Będą bardziej wiarygodni :mrgreen: Tekst niezły :cool2:
Opublikowano
Dziękuję za uznanie mojej bujnej wyobraźni scenariusza dość oryginalnie potwierdzającego efekty pracy Pana Miecia, Rysia, oraz Pana W. od X5M hehe. Tworząc to właśnie miałem obraz tamtej białej lochy która właśnie w podobny sposób mogłaby zakończyć żywot swój i kierowcy. A przecież żaden blacharz majster złota klepiąca rączka nie beknie za np. śmierć. Wyprze się że to nie Łon a wtedy bądź tu mądry i pisz wiersze.:/ No tak my tu pierdu, pierdu była wiosna, a tu czas leci. Szczerzę powiem że zamiast nie pewnej takiej fakt co fakt atrakcyjnej buni, wziąć z salonu BMW używaną ale chociaż z potwierdzeniem odpowiedzialności za faktyczny stan. Lecz wiadomo każdy wybierze jak będzie uważał.:)
Opublikowano
hej, ja odpuściłem bo gość strasznie kręci w zeznaniach....ma ją od roku dalej na obcych blachach , może mi zarejestrować a nawet przywieźć ją do mnie 450km ......za 80tyś....coś ją na bank boli i to mocno...:(

Było - BMW - E36 318i 113KM M40B18 1991

Jest - BMW - E46 318i 143KM M42B20 2003

+ - BMW - E90 318i 143KM M43B20 2010

Opublikowano
no wiesz, ubezpieczenie może wykupić i śmigać sobie, sam tak jeździłem parę miesięcy...
Opublikowano
Siema. Chciałbym tylko i wyłącznie zwrócić uwagę na drobny myk.

K.:Jeździ Panie?

S.:Oczywiście! Wszystko picuś glancuś, nie puka nie stuka pali ino tylko lać w bak oraz w mordę.hehe

K.:Czyli można się lansić, popylać 200km/h jest git. W myśli biorę!

S.:80k z bólem sprzedał deal jest.

Kilka dni później, późny wieczór.

Żel, kajdan, zegar, obroża, cwelki, kanty, koszul, Aqua di Gio i wiśta wio patataj...

Szpan, próbuje bokiem(wiem automat ale załóżmy że się stara i wychodzi) udaje się Panienki na ulicy"Łiiiii" aż tu nagle noga w podłodze-zero hamowania-WTF?? Choina pali się jak reklama, zero obrotów, samochód jak w kosmosie... kur...a i bum, bach, brzdęk o krawężnik. Parę dachowań. Samochód jak naleśnik wypływa tylko dżem. Zatrzymał się na latarni starego typu. Owinięty jak Roller z KFC. i ta przerażająca cisza...

Dziękuje za uwagę, przytoczyłem najpospolitszą hipotezę dotyczącą aut niby"bezwypadkowych", super potworów z silnikami od jumbo jet'a, przystępną ceną za która można by z salonu wziąć np. nową Pandę, a zakończywszy parę metrów pod ziemią. Ktoś chcę potwierdzić?? Pozdrawiam.:)

hehe bardzo dobre porównanie ale po co wydawać tyle kasy jak tak samo można zrobić starą e30 i przynajmniej trochę kasy zostanie :norty: