Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Niedawno złamał mi sie przewod od spryskiwaczy. Zdjelem wygluszenie maski, wymienlem wszystkie przewody, pozaciskalem je na goraco plastikowymi opaskami, ale teraz cieknie mi plyn na łączeniach. Zaobserwowalem ze gdzies się sączy przy tym trojniku. Ma ktos jakis patent na ten trójnik zeby to nie ciekło? Dodatkowo jeszcze uszczelnilem wszystko poxiliną, ale nadal sie zdarzy ze gdzies uroni się kilka kropel. Edytowane przez rafal735r
Opublikowano
Ja po wymianie wszystkie połączenia przewodów od spryskiwaczy potraktowałem klejem do akwarium , może to i śmieszne rozwiązanie ale skuteczne .
Opublikowano (edytowane)

Po co mam zamieszczac oznaczenie silnika w temacie o spryskiwaczach??

Ja po wymianie wszystkie połączenia przewodów od spryskiwaczy potraktowałem klejem do akwarium , może to i śmieszne rozwiązanie ale skuteczne .

No ja chyba posklejam wszystko Poxipolem. Razem ze spryskiwaczami, bo maja mały luz w masce.

Edytowane przez rafal735r
  • Moderatorzy
Opublikowano

Patent możesz dostać w urzędzie patentowym.Tobie chyba chodzi o to jak naprawić/skleić .........

Cel jest prosty gdy ktoś będzie miał ten sam problem to znajdzie Twój wątek jeśli poprawnie go zatytułujesz.