Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Witam wszystkich :D ,jestem tu po raz pierwszy wiec mam nadzieje ze dobrze umieszczam posta,jesli nie sorkii :o . Od niedawna jestem posiadaczem e60 530d 2003rok manual 137000mil ,martwi mnie sprawa ,ze autko nie tak jedzie jak trzeba :wink: TZN; zle przyspiesza nierowno :cry: ,od zera do 2tys ok od 2 do 2,5tys ma chwilowego kopa przy 2,5tys puszcza znowu wolno ciagnie i 3tys do 3,4tys znow ten chwilowy kop po 3,4 znow muli a po wyzej 4tys jeszcze gorzej muli,czasami jedzie dobrze nic sie nie dzieje ale to sporadyczne.Duzo tu czytalem o podobnych problemach,ale moje pytanie, czy mial ktos podobnie jak ja????? Jestem w Anglii,ciezko o zaufanego mechanika ale laikiem tez nie jestem,wiec rozumiem wszystko i za kazda podpowiedz bede wdzieczny :wink: ... :D Autko rowno pracuje,nie kopci,zadnych bledow, :?: Za kazda podpowiedz z gory dziekuje,pozdrawiam wszystkich :D Edytowane przez Daniell1984uk
  • Moderatorzy
Opublikowano

Zacznij od tego:

viewtopic.php?f=73&t=117891

Wpisz sobie w szukanie :search: : BRAK MOCY==będziesz miał dużo tematów. Kolega moder wyżej ci zaznaczył fajny link; POPRAW tytuł zanim ktoś z nas to zrobi.POzdr

Opublikowano
Proponuje wyczyscic egr tutaj masz wszystko viewtopic.php?f=15&t=58715 dzisiaj to osobiscie testwałem,a mialem podobne objawy do twoich i jest jak reka odjął :D

Sprzedam bmw e36 http://tablica.pl/oferta/bmw-318i-e36-CID5-ID4w39t.html?action=show&id=66505631

...nawet gdy rodzinie twej łzy do oczu się cisną,przenigdy nie współpracuj z pi.......ą policja.....

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.