Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Przegladam ogloszenia E90 i E91 i tak sie zastanawiam nad tym ekranikiem z navi itp po prawej stronie od kierownicy, ktory maja niektore egzemplarze. Teraz moge pytanie. Niektore egzemplarze maja większy ekranik, a niektore mniejszy czy to takie zludzenie na zdjeciach? Wydaje mi sie ze niektore maja zdecydowanie szerszy erkan od navi... hm... Sorry za takie glupi temat, ale powaznie mnie to zainteresowalo...

Opublikowano
Tylko aby miec widok mapy w bussines (ten mniejszy ekran) auto musi byc od roku 2008 wzwyz,inaczej beda tylko strzałki :duh: :oops:
icon4.png
Opublikowano
Mam nieodparte wrażenie że wszystkie te ori nawigacje są sto razy gorsze od średniej klasy garmina, tomtoma czy innego mio
Opublikowano
Mam nieodparte wrażenie że wszystkie te ori nawigacje są sto razy gorsze od średniej klasy garmina, tomtoma czy innego mio

A ty jaką masz navi w aucie: Business czy Professional? , bo u mnie professional sprawuje się super.

BMW E36 1991 Limuzyna 325i 2005↔2007

BMW E46 2002 Touring 320d Lift 2007↔2010

BMW E91 2006 330d 2010↔2018

BMW E81 2007 118d 2015→

BMW F31 2014 325d 2018→

icon1.png

F31-C-HRj_qqhnpsx.jpg

Opublikowano

Jak masz dobre mapy to wg mnie fabryczna lepsza.

Pzdr

Sprzedam Graty po Aucie :

- Wybierak ( Joystik ) Zmiany biegów zwykły do F10-tki - cena 200zł ! ( stan idealny )

- Licznik Europejski F10 ( stan BDB ) - cena 200zł

Opublikowano

Jestem innego zdania, mój Prof spisuje się bardzo dobrze. Do tego przy nie oryginalnej navi dochodzi jeszcze wyjmowania / chowanie na parkingach to potrafi być uciążliwe, a z ori nie ma tego problemu.

Opublikowano

Do tego nawigacja fabryczna to nie tyko sama nawigacja, masz tam komputer pokładowy do tego sterowanie nawiewami radiem i innymi rzeczami.

Dlatego to nie jest tylko sama nawigacja.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
witam panowie pisze w tym temacie bo nie moge znaleźć podobnego a po co zakłądać nowy, mam nawigacje business w aucie i płytke bmw road map europe business 2009-02 ale bez Polski niestety i interesuje mnie jak wygląda ta nawigacja podczas działania. Nie miałem jeszcze okazji jej odpalać ale w najbliższym czasie wybieram sie do Niemiec i ciekawy jestem jak ta nawigacja prowadzi, czy są same strzałki czy też jest mapka, moglibyście jakieś screeny z tego wrzucić żeby cżłowiek wiedział na co być gotowym?? :cool2:
  • Moderatorzy
Opublikowano
W rodzinie jest e90 (koniec 2006r.) z navi business i niestety są strzałki... Kiepsko to wygląda, ale swoje zadanie spełnia.
Opublikowano
Tylko aby miec widok mapy w bussines (ten mniejszy ekran) auto musi byc od roku 2008 wzwyz,inaczej beda tylko strzałki :duh: :oops:

Mam business z '07 roku i normalnie śmiga kursorem po mapie, a z boku strzałki, to w opcjach na samym dole da się ustawić bo mogę zmienić na same strzałki na pełnym ekranie.

Opublikowano
Ja mam auto z 2009 więc jest szanasa, że będzie widać mapke i na niej strzałke ale z tego co widze to różne wersje krążą tutaj więc pytam posiadaczy może czegoś sie dowiem :D