Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam jestem tu nowym uzytkownikiem :roll: i mam dylemat czy kupic 320d rok chyba 99 dokl spytac jest piekna czarna ma ma 320 tys przebiegu 2 reka od prywatnej osoby miala wymienione pompe wody i termostat co wiecej zmieniarka cd dvd fotele podgrzewane automatyczne swiatla i wycieraczki jakies dodatkowe podgrzewanie na zime swiatla bi xenon chyba pol skora w srodku navi klimatronic hak itd cena jest atrakcyjna bo 3000eu jakie sa wady ich? warto kupic to auto z takim przelotem bo to by bylo moje 1 bmw i ewentualnie ile by mnie kosztowaly oplaty sprowadzienia do polski z niemiec? Prosze mi podpowiedziec na co zwrocic uwage szczegolonie bo naprawde to bmw jest godne zakupienia.Niestety nie mam fotek. Prosze o opinie czy warto? Bede wdzieczny za wszystkie podpowiedzi z gory dziekuje i pozdrawiam
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
a pediatra i psychiatra co na to?

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Opublikowano
Prosilem o opinie auta a nie lekarza co jest w tym takiego dziwnego :shock: chce kupic auto i chce porady a nie zlosliwych komentarzy :evil:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

drugi post i tą samą głupotę piszesz.

zanim Cię zbanują to wiedz że przedliftowy diesel i po FL to nie to samo.

Opublikowano
drugi post i tą samą głupotę piszesz.

zanim Cię zbanują to wiedz że przedliftowy diesel i po FL to nie to samo.

Pomogl bys Kolego bo naprawde chce kupic ta e46 w niedziele bede wiecej wiedzial i fotki porobie. auto bylo w rekach mechanika ale chce wiedziec jakie sa koszta takiego auta i jakie wady ewentualnie. :|

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

oczekujesz pomocy piszesz jak dziecko, do tego dwa razy to samo.

nie kumam.

takie informacje co podałeś to żadne informacje.

jakie sa koszta takiego auta i jakie wady ewentualnie.

koszta duże, a wad cała masa.

Opublikowano
wiesz co dzieki za rade :D :cool2: byc moze zle to wszystko napisalem ale chcialem pomocy a nie zlosliwego dopier... pozdrawiam mam nadzieje ze bedzie ktos madry i pomoze mi w nastepnym tyg. bede mial wiecej info
Opublikowano

Daj fotki, jak będziesz mieć i nie męcz, w jasnowidzctwo się nie bawimy. Jeśli chcesz pomocy (darmowej zresztą), to musisz to nam ułatwić. Możesz to zrobić stosując choćby przecinki, żeby jakoś dało się to czytać.

W poprzednim temacie cię chłopaki objechali jak wesz małpę, a ty zamiast wyciągnąć wnioski, to dajesz nowy temat z dokładnie taką samą treścią.

Powtarzam, wróć z fotkami, bo takie lalki wypasy dvd, biksenon, to my już nie raz przerabialiśmy.

Opublikowano
faktycznie ciężki przypadek.... przecież piszesz, że godna zakupienia, to po co pytasz. Przecież nikt nie ma szklanej kuli, żeby Ci powiedzieć warto czy nie. Widzę, że teraz od dziadka nikt nie kupuje wszyscy od mechaników i pracowników ASO :mrgreen:
Opublikowano

witam

jeżeli miałaby faktycznie te 320tkm to można sie zainteresować ale czy tyle ma , :?: :norty:

to prawie 13 letnie auto a niemcy dużo jażdza żeby się nie okazało że ma ponad 500tkm

Opublikowano

Dywagacje całkiem niepotrzebne. Póki co nie ma auta. Zielo ma rację, będą fotki - będzie próba pomocy.

Póki co:

http://www.google.pl/search?q=jasnowidz&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a

Niektóre osoby mogłyby się zabić, skacząc z poziomu swojego "ego" na poziom swojego IQ

..............................................................................................

Freude am fahren

Moje auto - http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=190785