Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)

http://allegro.pl/bmw-e46-320d-150-km-2003r-6-biegow-manual-lift-i2182802992.html

krótko. wg aso auto w pierwszym roku eksploatacji zrobiło 50 000. pokazywalo się w aso tylko na gwarancji. ile zrobiło przez kolejne lata? można sobie dośpiewać. aha. niby w 09 miało 129 000km. nie mam nic do właściciela bo pewnie kupił jak typowy kupywacz - na piękne oczy wysolarowanego handlarzyka. oczywiście akurat książkę serwisową zjadła mysza.

Wartość Numer podwozia WBAAS71010FY20989

Kod typu AS71

Typ 320D (EUR)

Typoszereg E E46 (4FL) Seria 3

Rodzaj konstrukcji LIM

Układ kierowniczy LL

Drzwi 4

Silnik M47DO1

Pojemność skokowa 2.00

Moc 110

Napęd HECK

Skrzynia biegów MECH

Kolor BLACK SAPPHIRE METALLIC (475)

Tapicerka STANDARDLEDER/NATURBRAUN (N6NG)

Data prod. 2003-05-05

Wyposażenie

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)S249A MULTI-FUNCTION FOR STEERING WHEEL Wielofunkcyjność dla kierownicy

S255A SPORTS LEATHER STEERING WHEEL Kierownica sportowa ze skóry z poduszką

S279A LT/ALY WHEELS STAR SPOKE 45 Obr. BMW, st. le. spr. gwiaz.

45S411A WINDOW LIFTS, ELECTRIC Siłownik szyby elektryczny przedn/tylny

S434A INTERIOR TRIM Wyp. wn., powierzchnia aluminium

S441A SMOKERS PACKAGE Pakiet dla palących

S465A THROUGH-LOAD SYSTEM System załadunku

S473A ARMREST, FRONT Podłokietnik przedni

S520A FOGLIGHTS Lampa przeciwmgłowa

S521A RAIN SENSOR Czujnik deszczu

S534A AUTOMATIC AIR CONDITIONING Klimatyzacja automatyczna

S550A ON-BOARD COMPUTER Komputer pokładowy

S650A CD PLAYER Odtwarzacz CD

S661A RADIO BMW BUSINESS Radio BMW Business (C43

)S692A CD CHANGER I-BUS PREPARATION Instalacja zmieniarki BMW na 6 CD I-Bus

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa

(ETK)S785A WHITE DIRECTION INDICATOR LIGHTS Lampy kierunkowskazów białe

S854A LANGUAGE VERSION FRENCH Wersja językowa, francuski

S863A EUROPE/DEALER DIRECTORY Spis dealerów, Europa

S881A FRENCH/OWNERS HANDBOOK/SERVICE BOO Instrukcja obsługi, jęz. francuski

S915A BODY SKIN CONSERVATION, DELETION Brak konserwacji pokrycia zewn.

Wyposażenie seryjne

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)S210A DYNAMIC STABILITY CONTROL (DSC) Dynamiczny ukł. przeciwpoślizgowy

S548A SPEEDOMETER WITH KILOMETER READING Licznik kilometrów

S832A BATTERY IN LUGGAGE COMPARTMENT akumulator w bagażniku

Edytowane przez darcyn
Opublikowano
http://allegro.pl/bmw-e46-320d-150-km-2003r-6-biegow-manual-lift-i2182802992.html

krótko. auto w pierwszym roku eksploatacji zrobiło 50 000. ile zrobiło w kolejne lata? można sobie dośpiewać

no to przecież całkowicie normalne, nie wiedziałeś że w PL żaden dziesięcioletni diesel na aledrogo nie może mieć przejechane więcej niż 200tys km ?? :wink:

życie jest za krótkie, żeby jeździć dieslem ;)
Opublikowano
Jak dla mnie może mieć i milion, a i tak na zdjęciach wygląda lepiej niż 95% egzemplarzy e46 na rynku wtórnym. Moim 320d przez 18 miesięcy zrobiłem trochę ponad 14000km i bardzo mnie wkurza jak wszyscy mi wmawiają że muszę robić nim 30000-50000km rocznie....
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

dokładnie.

ja przez rok z 5000km :mrgreen:

tylko w ramach rekreacji i przyjemności z jazdy.

czyli nocka albo długi weekend bez korków jak warszawiacy pojadą do domów :D

aczkolwiek jak się nie ma CB to po kieszeni biją takie jazdy :wink:

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
wyglada na pizza italiana. jak nie masz dowodów, ze krecony to siedz cicho.

chłopak.... ciesz się że dałem te info. ty musiałbyś dać 100zł + 200zł dojazd żeby takie coś wiedzieć

auto z francji

Opublikowano

Chłopcy po solariach przeszkadzają....

Dbają o serotoninę i tym samym o dobre samopoczucie.

Opublikowano

Wracając do pierwszego posta i przebiegu to nadal jestem sceptyczny co do takich zgadywanek....

Jakbym np ja kupił te auto jako roczne (50tkm) to na dzień dzisiejszy miałoby przebieg nie większy jak 120000km

jeżeli kupiłbym go jako dwulatka (100tkm) to na dzień dzisiejszy nie miałby większego przbiegu jak powiedzmy 160000-170000km

jeżeli sugerowałbyś, że jestem oszustem na podstawie własnych wyliczanek to czyłbym się delikatnie mówiąc obrażony :x

wolę nie myśleć co będzie za 2-3 lata jak będę sprzedawał moje e46, które w chwili obecnej ma znacznie mniejszy przebieg niż ten omawiany, a w tym czasie przybędzie mu zapewne nie więcej jak 20000-30000km :roll:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

nie martw się na zapas. 70% ludzkości nie wie że istnieje takie coś jak cofanie liczników, albo nie chce w to uwierzyć.

kiedyś sprawdzałem e60 które w 2009r miało 370 000 (ile w 2011?). w ogłoszeniu chyba 220 000. zeszła w jeden dzień!!! chyba dlatego że była czarna i miała ładne pomarańczowe skóry. grom ludzi kupuje na piękne oczy....

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Jak dla mnie może mieć i milion, a i tak na zdjęciach wygląda lepiej niż 95% egzemplarzy e46 na rynku wtórnym. Moim 320d przez 18 miesięcy zrobiłem trochę ponad 14000km i bardzo mnie wkurza jak wszyscy mi wmawiają że muszę robić nim 30000-50000km rocznie....

To rachunek ekonomiczny tak wmawia. Zapytaj kogokolwiek np. w Niemczech dlaczego jezdzi dieslem a nie benzyną. Bo wiadomo, że będzie własnie tyle robił rocznie km. U nas jedynym uzasadnieniem takiego kroku, jest tylko jeden argument, bo mało pali.

Opublikowano
No i to, że sporo osób wybierających diesla ma jakieś tam dojście do taniej ropy. Czy to z ciężarówki szwagra, czy od ruskich, ale ma.
Opublikowano

Panowie nie wrzucajmy wszystkich do jednego worka :cool2: To, że większość sprowadzanych do PL aut to faktycznie dość mocno wysłużone egzemplarze nie znaczy, że wszystkie takie są :wink: to, że wiele osób leje do baku olej opałowy, z tira, czy przywieziony zza granicy (dotyczy to także benzyny) wcale nie znaczy, że wszyscy tak robią :cool2:

Mały przykład nie stosowania rachunku ekonomicznego:

-ja mam diesla i robię nim ok 10000km rocznie, a mój ojciec ma benzynę i robi ok 20000-25000km rocznie - czemu się nie zamienimy :?: , czemu wybraliśmy auta z takimi motorami :?: gdzie tu opłacalność :wink:

Niestety w wielu przypadkach jest tak jak piszecie, co nie oznacza, że nie da się znaleść auta z prawdziwym przebiegiem :cool2:

Opublikowano
Ja kupilem e61 -2008r- z przebiegiem 200tys ...;] i czuje sie z tym dobrze:) oczywisce u zachodnich sasiadow byl zakup dokonywany:)