Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
wiesz że Cię wyjdzie po opłatach koło 40 tysi?

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jeszcze nie dzwoniłem ale w ogłoszeniu jest napisane, że opłacony ale nie zarejestrowany. Handlarz kurde jakoś mi nie mogło wygooglować numeru :) dzięki
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

na górze podaje że nieopłacony.

po prostu dokładnie dowiedz się jak te opłaty wyglądały.

żeby UC nie zapukał do Ciebie :wink:

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Opublikowano (edytowane)

Ok był telefon, tylko było do rejestracji. Auto sprzedane dzisiaj, więc temat do zamknięcia!!! :roll:

A i podobno gościu ma jakąś umowę podpisaną z salonami BMW i sprowadza tylko sprawdzone auta. :norty:

Edytowane przez Barton66
Opublikowano
No ba, każdy ma. Przecież nikt, to wiadomo, nie kupuje aut od turasów itd., ale nasi dobrodzieje ciągną je z Premium Selection. Wchodzi taki wąsaty Janusz do salonu i jak tylko bezzębną paszczę otworzy by łamaną germańszczyzną coś zapytać, to sam kierownik go do loży VIP zaprasza i na starcie daje 20% upustu. Eh Polacy, lwy salonowe i tuzy branży moto...
Opublikowano

Witam

Handlarz nie handlarz ale bumka jak dla mnie prawie ideał ( brakuje manuala :cool2: ).

Przód wydawał się nie do końca ładnie spasowany, ale mechanicznie mogła być bez zarzutów i szybko znalazł się Klient no chyba, że Kupił tylko oczami :mrgreen: .

Opublikowano

...lub handlarzyna zobaczył, że wokół jego ogłoszenia węszy forum/fora więc ogłoszenie wycofał lub na odczepnego przez telefon powiedział, że auto sprzedane bo czeka na łosia, który nie zna się zbytnio na BMW i kupi właśnie oczami tą igiełkę...

Pzdr.

Opublikowano
Bez przesady panowie, nie popadajcie w megalomanię ....setki taki samochodów się sprzedaje tygodniowo...nikt się forum nie przejmuje.
Opublikowano

To nie megalomania bo e46 to nie jest jakieś objawienie motoryzacyjne. Tyle tylko, że niestety ostatnio coraz częściej okazywało się, że zaglądali tu handlarze i nagle ogłoszenie znikało lub było korygowane w kwestii wątpliwych elementów (bezwypadkowość itp).

Pzdr.

Opublikowano
Bez przesady panowie, nie popadajcie w megalomanię ....setki taki samochodów się sprzedaje tygodniowo...nikt się forum nie przejmuje.

I tutaj się mylisz. Duża część handlarzy, którzy sprzedają BMW obserwuje to forum i to bardzo uważnie. Skąd wiem? A od handlarza własciciela dwóch komisów, jest obecny na wszystkich forach. Kiedyś nie było to aż tak powszechne jak teraz. Dbają chłopaki o swoje "interesy" więc muszą być na bierząco.