Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

potrzebuje pilnej porady.Od dłuższego czasu mam podejrzenia dot.wierności małżonki.Doszło do tego,że zaczołem ją śledzić.I właśnie wczoraj w czasie obserwacji musiałem przykucnąc i schowac sie za kołem mojej 330.No więc obserwuje zza koła iiiiiiiii - rozpacz- tarcze hamulcowe przyrdzewiały.

W związku z tym pytanie do szanownych forumowiczów- co robić?? Wymiana?? toczenie?? a może sie przejechać na hamulcu??

będę wdzięczny za wszelkie rady :norty:

Opublikowano

Długo musiał samochód stać, myślę, że hamowanie pomoże, ale możesz sprawdzić czy dużo tych tarcz jeszcze zostało, ewentualnie można przetoczyć.

Pzdr

Sprzedam Graty po Aucie :

- Wybierak ( Joystik ) Zmiany biegów zwykły do F10-tki - cena 200zł ! ( stan idealny )

- Licznik Europejski F10 ( stan BDB ) - cena 200zł

Opublikowano
To zart czy prowokacja????

Sprzedam:

1. Agregat DSC kompletny

2. HCU do DSC nowka w atrakcyjnej cenie.

3. Junctionbox control unit - sterownik sterujacy elektronika auta.

Opublikowano
Ja najpierw wymieniam wtedy tarcze na nowe, oczywiście oryginalne, następnie przetaczam je i czekam ok. 1-2 miesiące czy czasem znów nie skorodują. Procedurę można wielokrotnie powtarzać. :mad2: :cry2: U mnie nie pomaga, może smarowanie albo malowanie?? :mrgreen:
Pozdrawiam
Opublikowano
potrzebuje pilnej porady.Od dłuższego czasu mam podejrzenia dot.wierności małżonki.Doszło do tego,że zaczołem ją śledzić.I właśnie wczoraj w czasie obserwacji musiałem przykucnąc i schowac sie za kołem mojej 330.No więc obserwuje zza koła iiiiiiiii - rozpacz- tarcze hamulcowe przyrdzewiały.

W związku z tym pytanie do szanownych forumowiczów- co robić?? Wymiana?? toczenie?? a może sie przejechać na hamulcu??

będę wdzięczny za wszelkie rady :norty:

Też kiedyś miałem takie obawy co do mojej małżonki, ale sprawdzałem raczej tylną kanapę... Bo żeby to miało na tarczę hamulcową działać - to musi ten gościu straszny maczo być :o

P.S.

Daruj jej

Opublikowano
I po co Ci ja bylo sledzic? Teraz nie bedziesz po nocach mogl spac z uwagi na zardzewiałe tarcze.
Opublikowano

Pamiętam, jak ta historia śmieszyła nas w PRL-u, wtedy to było chyba z Fiatem 125p.

Widzę, że kotlecik daje radość i dziś.

Opublikowano

marna podróbka tekstu sprzed kilku lat

Ostatnimi czasy zauważyłem, ze moja zona późno wraca z pracy.Gdy j pytam,co tak długo robiła,odpowiada,ze musiała dłużej zostać bo mieli zebranie,szkolenie itp.gdy pytałem,czy przyjechać po nią do pracy,mówiła ze wróci taksówka. W zeszłym miesiącu wziąłem do reki jej telefon w celu sprawdzenia godziny,a ona rzuciła się z krzykiem,ze to jej prywatny telefon,ze mojego ona nie rusza itd. Gdy mam ochotę na seks ona kategorycznie odmawia i wymyśla setki wymówek. Gdy już zasnę,często wychodzi z sypialni i rozmawia z kimś przez telefon albo siedzi na nk. Wczoraj,gdy wyszła z pracy postanowiłem pójść za nią,żeby się nie zorientowała ,ze ja sledze,kucnąłem za moja Honda Preluda V 2.0 i 16 V i zauważyłem straszny ,zapieczony brud na moich alusach. Moje pytanie brzmi: czy znacie jakiś dobry środek do czyszczenia felg nielakierowanych (polerowanych) -na bazie kwasu fosforowego?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Do autora tematu- zapoznaj sie z regulaminem forum i zasadami tytulowania watkow :nienie: Popraw go!

Do reszty- skupcie sie na meritum (to jest forum samochodowe) :mrgreen: :duh: :mrgreen:

pozdrawiam

Paweł

Opublikowano
No właśnie forum samochodowe, czyli co? Posmarować czy pomalować, jak koledzy uważają z tą rdzą?
Opublikowano
Przecież jak wymieni i nie będzie jeździł to też zardzewieje :mrgreen: hmmmm... a czy to nie jest problem z kierowcą??