Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kruk jesteś z 3city to wiesz co się wyrabiało kiedyś na kaszubach. Proponuję w razie ewentualnych oględzin wzmożoną czujność x3 tym bardziej że nie jest zaznaczona jako bezwypadkowa.

Kiedyś moi rodzice wracajac do domu, po drodze postanowili pojechać obejrzeć do Kartuz A4 1,9tdi (wg. zapewnień sprzedających idealną), trochę się pospieszyli i byli kilka godzin przed czasem. Auto stało na trawniku bez kół oraz poduszek powietrznych bo sprzedający nie zdążyli auta złożyć do kupy.Mina ojca po powrocie, bezcenna.

Takie małe OT

Niema starych BMW, są tylko zaniedbane :(

Archiwum moich poprzednich BMW http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=26&t=107364

Obecne e60 http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=155&t=298589

• Moderatorzy
Opublikowano

To taka trochę prowokacja z mojej strony, byłem poprzednim właścicielem tej X5 :8)

Przypadkiem na nią natrafiłem.

Opublikowano
To taka trochę prowokacja z mojej strony, byłem poprzednim właścicielem tej X5 :8)

Przypadkiem na nią natrafiłem.

W takim razie skonfrontuj to co widziałes jak byłeś włascicielem, z tym co jest teraz. Tak dla potomnych. To rzadka okazja, żeby nie trzeba było zgadywać.

• Moderatorzy
Opublikowano

Autko było w bdb. kondycji zresztą kupujący sprawdzał go osobiscie w BMW Fota, kupował dla żony....

Wygląda jak poprzednio, kupione z Włoch.Nawi,kamera,DVD dokładne.Wtedy było też bezwypadkowe.....

Opublikowano
Autko było w bdb. kondycji zresztą kupujący sprawdzał go osobiscie w BMW Fota, kupował dla żony....

Wygląda jak poprzednio, kupione z Włoch.Nawi,kamera,DVD dokładne.Wtedy było też bezwypadkowe.....

I żonka sprzedaje :D Po takiej rekomendacji wystarczy, że ewentualny nowy nabywca obejrzy auto na żywo i być może, będzie zadowolony z nowego nabytku.

Opublikowano
a ten przebieg to raczej 19000 nie jest ale widać że pani ma licznik jak w małym fiacie więcej niż pięć cyfr nie potrafi napisać :mrgreen: