Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szykujesz się na zlot :norty: :arrow: :cool2: :?:

Auto jak za tą kase jesli jest zdrowe blacharsko moim zdaniem warta bez dwóch zdan.

Za niedługo to wogóle będzie cięzko z e30 coupe za ta kase.

• Moderatorzy
Opublikowano
Hehe - dokładnie . Potrzebuję w miarę jeżdzącą betę :D

Pozdrawiam,

Trzastek

BMW Klub Polska

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jeśli Blacha jest zdrowa, przy progach nie zgnitę, tylne nadkole wew. niezgnite, pod akusiem nie zgnite, to można brać. Sam silnik nie jest drogi w naprawie, wiec nawet jak coś bedzie nie tak to majątku nie stracisz na naprawy.

PZDR>

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Idealna na zloty, piękna ! Przecież widać jak na dłoni że blacha zdrowa, dół poukładany, nic nie wisi, silnik pewnie tak samo zdrowy jak reszta, jednym słowem jakby stworzona pod klubowicza :mad2:
  • Moderatorzy
Opublikowano
Idealna na zloty, piękna ! Przecież widać jak na dłoni że blacha zdrowa, dół poukładany, nic nie wisi, silnik pewnie tak samo zdrowy jak reszta, jednym słowem jakby stworzona pod klubowicza :mad2:

Przeciez mi jest potrzebna zdrowa buda a nie wystrój wewnetrzny :D . I tak by poszła na warsztat i wszystko do przeróbek. Auto wyłącznie do pojeżdzawek a nie tzw. "lansu". Czytaj ze zrozumieniem i bez złośliwości kolego.

Pozdrawiam,

Trzastek

BMW Klub Polska

• Moderatorzy
Opublikowano
E90 nie chcesz już jechac?

Mogę i E90 :D jak nie znajdę do zlotu fajnej E30 :norty:

Pozdrawiam,

Trzastek

BMW Klub Polska

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Przeciez mi jest potrzebna zdrowa buda a nie wystrój wewnetrzny :D . I tak by poszła na warsztat i wszystko do przeróbek. Auto wyłącznie do pojeżdzawek a nie tzw. "lansu". Czytaj ze zrozumieniem i bez złośliwości kolego.

Czytam ze zrozumieniem i pytam gdzie Ty tu widzisz zdrową budę ? Skoro pytasz o zdanie innych to powiem Ci że wstydziłbym się coś takiego wklejać i pokazywać że interesuje mnie takie truchło, chyba te znaczki klubu przy Twoim nicku powinny do czegoś zobowiązywać . Dla mnie skorupa którą pokazałeś nadaje się tylko pod prasę, dla Ciebie na warsztat, moje i Twoje zdanie, jakże dwa inne poglądy, kropka.

• Moderatorzy
Opublikowano
Dlatego pytałem co sądzicie...? Nie napisałem ,że już, natychmiast kupuję! :D. I nie wstydzę się wklejać bo nie wiem nic o aucie (szczególnie ,że zdjęcia dziadowskie) i czekam na opinie. Miałem innego kandydata - ideał, ale niestety był iX więc do bani w moim wypadku - za dużo przeróbek. Dalej będę szukał zdrowego egzemplarza. A to masakrycznie trudno.

Pozdrawiam,

Trzastek

BMW Klub Polska

Opublikowano
Za tyle ja sprzedaje moją e36 :mad2: :mad2: a ta e30 zle nie wyglada w miare poukladana i fajnie sie prezentuje tylko pytanie jak od dolu wyglada :norty:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

nie trzeba być wróżbitą żeby zobaczyć dołem progi i tylne części przednich błotników w korozji.

pytanie tylko czy już palec wpada miejscami czy da się zakonserwować.

a to że za tyle sprzedajesz swoją e36 i założyłeś w tym celu konto to nie musisz się chwalić.

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Sero, zadbane e30 bedzie kosztowąć wiecej niż zajechane, potunignowane e36.

PZDR>

Opublikowano

Jak widze co w tym dziale się wyprawia i ile tu mądrych wróżbitów czytających i wszystkowidzących ze zdjęć to mnie pomału osłabia :duh:

I dla których e30 z tego roku ma wyglądac jak auto z salonu.

Kol. trzastek wyraźnie napisał że auto potrzebuje do zabawy na tor a nie do codziennego cruising-u :!:

Rozumiem jesli ktoś szuka auta do weekendowych wypadów i jako zabawka do "męskich" zabaw własnoręcznych w garażu

ale jeśli mowa tu o aucie na tor to dla mnie na pewno ten egzemplarz przynajmniej jest wart oglądnięcia,

a po za tym może gość z ceny jeszcze opuści.

PS: to co napisałem nie dotyczy aut po 2000 roku.

Pozdr

Opublikowano
Ale o co własciwie chodzi. Trzastek napisał, że potrzebna mu zdrowa buda, a już na prezentowanych zdjęciach widać że tak nie jest, a przy osobistych oględzinach może być jeszcze gorzej. I tyle.
Opublikowano

Pewnie dlatego, że jak 320SI sprzedawał swoją e30, to wyglądała właśnie jak z salonu.

Ja bym pojechał obejrzeć, czy warto budę ratować. Resztę można potem zrobić wg własnych upodobań.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jak widze co w tym dziale się wyprawia i ile tu mądrych wróżbitów czytających i wszystkowidzących ze zdjęć to mnie pomału osłabia :duh:

Kol. trzastek wyraźnie napisał że auto potrzebuje do zabawy na tor a nie do codziennego cruising-u :!:

Rozumiem jesli ktoś szuka auta do weekendowych wypadów i jako zabawka do "męskich" zabaw własnoręcznych w garażu

ale jeśli mowa tu o aucie na tor to dla mnie na pewno ten egzemplarz przynajmniej jest wart oglądnięcia,

a po za tym może gość z ceny jeszcze opuści.

PS: to co napisałem nie dotyczy aut po 2000 roku.

Pozdr

Mnie też osłabia jak to co teraz czytam pisze klubowicz :mad2: ten samochód na tor? Przecież On Ci się rozpadnie na pierwszym zakręcie, jest taki w Miedzianej Górze, pewnie go znasz. Gdyby nie model e30 być może dziś marka bmw wogóle by nie istniała, ten model wyciągnął za uszy cały koncern na finansową powierzchnię dlatego należy mu się szczególny szacunek (pomijając już jego sukcesy w sporcie lat 80') a klubowicz który pisze w tym przypadku że e30 ma prawo tak wyglądać bo jest z tego roku morduje podstawowe wartości klubowicza BMW i myślenie o marce, wstyd mi za Ciebie! :( Ale kolega Trzastek z tego co zrozumiałem odpuścił to auto i za to tutaj mu dziękuję w imieniu marki :mrgreen:

Opublikowano
kriss widze ze sporo wiesz na temat mojej e36 nawet wiecej niz ja sam ;) a co do pete to wybacz ale nie w tym celu zalozylem konto :mad2: :cool2:
Opublikowano
kriss widze ze sporo wiesz na temat mojej e36 nawet wiecej niz ja sam ;) a co do pete to wybacz ale nie w tym celu zalozylem konto :mad2: :cool2:

a musisz koniecznie pisać pogrubioną czcionką?

Opublikowano
....

Mnie też osłabia jak to co teraz czytam pisze klubowicz :mad2: ten samochód na tor? Przecież On Ci się rozpadnie na pierwszym zakręcie, jest taki w Miedzianej Górze, pewnie go znasz. Gdyby nie model e30 być może dziś marka bmw wogóle by nie istniała, ten model wyciągnął za uszy cały koncern na finansową powierzchnię dlatego należy mu się szczególny szacunek (pomijając już jego sukcesy w sporcie lat 80') a klubowicz który pisze w tym przypadku że e30 ma prawo tak wyglądać bo jest z tego roku morduje podstawowe wartości klubowicza BMW i myślenie o marce, wstyd mi za Ciebie! :( Ale kolega Trzastek z tego co zrozumiałem odpuścił to auto i za to tutaj mu dziękuję w imieniu marki :mrgreen:

SUPER BRAWO JASNOWIDZU

Chciałbym mieć takie zdolności jak ty to przepowiadania, kurcze nie wiedziałem że nawet przepowiadasz, że to auto rozpadnie sie na pierwszym zakręcie na torze, no więc jeśli ma być tak to faktycznie trzastek odpuść :mrgreen:

A wracając właśnie do historii e30 to sam sobie przeczysz bo właśnie dlatego jak dla mnie e30 w fabrycznym stanie szkoda brać na tor :cool2:

PS: ja się nie wstydze za siebie :lol:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nie trzeba być jasnowidzem żeby odróżnić truchło od auta, ale widocznie masz 90% zniżki w vision express dlatego tak ciężko Ci zrozumieć że inni widzą to czego Ty nawet się nie domyślasz. Najważniejsze że należysz do klubu :cool2: i tego się trzymajmy :mrgreen:
  • Moderatorzy
Opublikowano

Panowie,

Temat zamykam bo nie chciałem wywoływać nieporozumień, szukam dalej... Kolega z Wieliczki zobaczy tą E30 tak "dla sportu" :D

Pozdrawiam,

Trzastek

BMW Klub Polska

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.