Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ładna.

Wg mnie drzwi kierowcy wymagają uwagi i kierownica - raczej odświeżona farbą do skóry, bo się trochę mocno błyszczy. Poza tym fajniutka, tylko skąd ta cena...?

PJ
Opublikowano
Zobacz najpierw czy już nie było omawiane. Ja już mam chyba "deża wju" i wydaje mi się, że te same auta cały czas się powtarzają.

Nie kojarze jej, żeby była omawiana.

Zgadzam się z kolegą PJ, drzwi jakoś tak dziwnie odstają. Przebieg być może i prawdziwy, ale mi tu pachnie typowo magiczno-handlarskim przedziałem 195-199tkm. Auto od handlarza (klik) więc cudów bym się nie spodziewał.

Opublikowano
Za ok. 5 tys. euro cudów nie można się spodziewać. Kolejna z kategorii CCC.

Niektóre osoby mogłyby się zabić, skacząc z poziomu swojego "ego" na poziom swojego IQ

..............................................................................................

Freude am fahren

Moje auto - http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=190785

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

cena z Włoch.

faktura VAT marża i na gościa firmę kupno jak po opłatach (w sumie 29000zł)

lub na niemiecką firmę kolegi sprzedającego jakby bryka była do opłat.

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Opublikowano
Czy sprawdzenie w ASO po numerze VIN coś wogóle daje jeśli chodzi o przebieg? Oglądałem już wcześniej podobny samochód. Ostatni wpis w ASO I.2010 przebieg 190 000km dzisiaj 244000km. Niby wszystko ok, ale facet, który mi go przeglądał, był pewien że był kręcony.
Opublikowano

Auta serwisowane i sprowadzone z DE powinny mieć w ASO pełna historię.

Na jakiej podstawie twierdził, że kręcony??

Niektóre osoby mogłyby się zabić, skacząc z poziomu swojego "ego" na poziom swojego IQ

..............................................................................................

Freude am fahren

Opublikowano
Dużo błędów mu komputer pokazywał, min brak komunikacji z poduszkami idsc. Wg niego Kontrolka od poduszek podpięta do czegoś innego, żeby się tylko zapalała. Mówił że często sie dużo dzieje przy nieudolnym kreceniu, wymianie całego opragamowania.
Opublikowano
wnętrze nie wygląda źle. Nie będziesz w stanie określić czy kręcony czy nie. 50 tys km nie robi różnicy jeśli ktoś dbał o auto a może ostatni wpis miał przy 180 tys? Wtedy zrobienie na 190 z hakiem wygląda realnie a 50 poszło w las. Moja granatowa była np. serwisowana non stop a czerwona ma ostatni wpis przy 160 coś a potem właściciel pracujący w BMW sam sobie robił nie wprowadzając wpisów. Też mógłbym ją machnąć na 180, tylko że przez kilka lat zrobiłaby 20 tys? Warto ją obejrzeć. Cena dobra, może była lekko pyknięta i sprowadzona na patencie?
PJ
Opublikowano
Ok, ja to rozumiem. bardziej mi chodziło na jakej podstawie kwestionował przebieg. Bo przebieg i stan techniczny pojazdu wcale nie muszą iść w parze.

Freude am fahren

Opublikowano
haha czyli jednak ulep. Kolejny przykład że z gó...a bata nie ulepisz :D. Lepiej dołożyć parę tys i kupić ładne granatowe kombi z realnymi 250 tys :P
PJ
Opublikowano

Facet żonie powiedział więcej niż mi :). Powiedział że jego zdaniem tylny prawy błotnik był malowany i maska, ale on miernikiem lakieru nie sprawdzał, ale na tyle się zna, że potrafił stwierdzić bez tego. Taki sprowadził, on go jedynie umył. A że kupił okazyjnie, bo ma znajomości w Niemczech, stąd ta cena.

+ ktoś wcześniej zwrócił uwagę na drzwi kierowcy, więc pewnie dużo sie z nim działo.

Nie wiem czy warto oglądać?

Opublikowano
pytanie czy umiesz sobie poradzić z akcyzą? Normalnie to 7 koła więc wtedy już nie warto.
PJ
Opublikowano

jak nie masz daleko to warto zobaczyc, nawet zeby miec porowananie z innymi sztukami

ale jak masz ponad 100km to sobie odpusc, ta cena jest niemożliwe jak za dobre auto... nawet jesli gosciu kupił tanio bo "ma znajomosci" to jesli mialby swietne auto to sprzedawałby je taniej? Choc na foto prezentuje sie dobrze, ciekaw jestem działania silnika, skrzyni itp... Niemcy bardzo dobrych 330d nie oddaja za 5 tys euro raczej...

spieszmy się kochac e36, tak szybko odchodzą...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

ten konkretny nie jest z Niemiec tylko z Włoch

Opublikowano

ten konkretny nie jest z Niemiec tylko z Włoch

A na jakiej podstawie tak twierdzisz. Pomóż bo ja tego nie widzę :)

Freude am fahren

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

mam szklaną kulę i fusy po kawie :wink:

w czynie społecznym zadzwoniłem to znam szczegóły co pisałem wyżej od właściciela :mrgreen:

wieczorem VIN dostanę.

chciałem się dowiedzieć ile biorą za przygotowanie do rejestracji z "pomniejszeniem akcyzy"

za e46 3.0d wychodzi raptem 3000 złotych na gotowo

Opublikowano

+ ktoś wcześniej zwrócił uwagę na drzwi kierowcy, więc pewnie dużo sie z nim działo.

Nie wiem czy warto oglądać?

Drzwi kierowcy to bym zostawił w spokoju, a raczej stawiał na złe spasowanie lewego błotnika, bo widać że malowany, a z przodu patrząc na samochód wykazuje mniejszą szparę do maski.

Opublikowano
drzwi są wyraźnie niżej niż reszta, więc warto się ich czepiać jeśli się czepiamy. Z wcześniejszych opisów i tak wychodzi na to, że spasowanie drzwi to bzdurka
PJ
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

wcześniejsze wypowiedzi to bzdurka.

ludzie koleś pisał o innym że przekręcony licznik itp.

tego nikt nie oglądał.

tamta była z Niemiec a ten konkretny jest z Włoch.

przeczytajcie całość a nie taki pokręcony bełkot wychodzi jak się jednego posta w górę czyta :wink:

Opublikowano

dzwne troche jak zle mowie to mnie poprawicie ale czy auto z DE nie powinno miec ksiazek po niemiecku??? moja ma wszystkie po niemiecku a roznica w latach nie wielka (moja 01") jezeli to ma jakies znaczenie???

aha i jeszcze jedno nie ma okazji poprostu nie istnieja!!!!!!!!! :mad2:

ONLY BMW...!!!

ex:

e21 318i

e28 524td

e39 523i

e39 530d

jest:

e36 316i

e39 540i