Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym was zapytać o to jaka jest różnica jeśli chodzi o glebe w pakiecie m-pakiet, a tym standardowym w E60.

Najprosciej mówiąc, ile cm mpakiet jest niżej od standardowego.

Opublikowano

ja mam takie i jak dla mnie za twarde. zona ma w E61 zwykle i o wiele lepiej sie jezdzi.

zawiecha m-sport moze i lepiej wyglada,ale dobrze jezdzi sie tylko po autostradzie

Opublikowano

z tego co mi wiadomo w e60 były 3 rodzaje zawieszenia:

1. Normal

2. Sportowe dostosowanie podwozia

3. M podwozie sportowe

Ja mam to drugie i dokładnie nie wiem ile jest niżej w stosunku do serii, ale wiem że jest dużo sztywniej :mrgreen:

Opublikowano
...3. M podwozie sportowe...

(S704A)M SPORT SUSPENSION-------M Podwozie sportowe

Ja mam to trzecie i moge stwierdzic,ze jest bardzo twardo.Owszem prowadzenie znakomite i trzymanie drogi ale bardzo twardo.

Nie wiem natomiast jak stoi z wysokoscia w stosunu do serii...

A czy moglby mi ktos powiedziec,co to za opcja?I czy ma to cos wspolnego z zawieszeniem?

(S465A)THROUGH-LOAD SYSTEM----- System załadunku

Opublikowano

A czy moglby mi ktos powiedziec,co to za opcja?I czy ma to cos wspolnego z zawieszeniem?

a masz e60 czy e61? to jest chyba opcja składania tylnej kanapy, ale ręki nie dam.

Opublikowano

a masz e60 czy e61? to jest chyba opcja składania tylnej kanapy, ale ręki nie dam.

Mam E60.System zaladunku,myslalem ze cos z zawiecha :duh:

Dzieki @skovroon i przepraszam za OT.

Opublikowano
Mam sportowe dostosowanie podwozia i tak jak ktoś wyżej napisał, niższe auto fajnie wygląda i na dobrych drogach prowadzi się genialnie ale jazda w mieście czasami bywa uciążliwa tym bardziej, że do tego dochodzą opony RoF, które również trochę komfortu odbierają.
Opublikowano

Wydaje mi sie ze chodzi tu o system amortyzatorow ktore podczas zaladowania auta na maxa zawiaszenie poziomuje sie i pozostaje w pozycji jak bez zaladunku, np. tyl nie siedzi tylko wyglada normalnie jak na pusto ale nie dam reki uciac.