Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W tym komisie często kręcą odcinki "Zakup Kontrolowany" i raczej nie pamiętam, żeby autami od nich było coś nie halo pod względem mechanicznym itp. Moim zdaniem auto co najmniej warte obejrzenia. Zadzwoń, wypytaj co i jak, umów wizytę w ASO i jak będzie ok to brać. Jak możesz to weź i VIN i daj go tu do rozkodowania. Zobaczymy co tam siedzi :)
Opublikowano

auto.... nawet nie oglądnięte ale odpada

cóż, nie wiem czy to pochwalić czy zganić ocenę zostawiam Wam !

auto opisane jako "bezwypadkowe" oczywiście wiem ze to co innego niż bezkolizyjne etc... ale

uczciwie dostałem od sprzedawcy listę uszkodzeń ..( z f0my leasingowej) zacytuje kilka :

uszkodzenia : błotnik prawy, zderzak tylny, błotnik tylny z lewej strony, drzwi tylne ?, przednie felgi, opona, przedni zderzak, wgnieciony dach, zarysowana pokrywa silnika, zarysowany prawy bok auta, przedni lewy błotnik, drzwi, szyba czołowa....

każda szkoda z innej daty :) ale jak na te przebieg... to KTO TYM JEŹDZIŁ !

Opublikowano
[...]

uczciwie dostałem od sprzedawcy listę uszkodzeń ..( z f0my leasingowej) zacytuje kilka :

uszkodzenia : błotnik prawy, zderzak tylny, błotnik tylny z lewej strony, drzwi tylne ?, przednie felgi, opona, przedni zderzak, wgnieciony dach, zarysowana pokrywa silnika, zarysowany prawy bok auta, przedni lewy błotnik, drzwi, szyba czołowa....[...]

Czy TO auto opisali, czy jakieś inne (sedan)???

Opublikowano

to to :) to "rozpiska" z leasingu zakładam ze uszkodzone tylne drzwi to tylny błotnik .... zresztą jakie to ma znaczenie .. na cholerę mi auto x-razy malowane !

w Bawaria Janki znalazłem e93 .. ładne złote.... ale.... tam maska odstaje juz na zdjeciach ... i tez obawiam sie co z tym nie tak.. bede drążył :)

Opublikowano
to to :) to "rozpiska" z leasingu zakładam ze uszkodzone tylne drzwi to tylny błotnik .... zresztą jakie to ma znaczenie .. na cholerę mi auto x-razy malowane !

w Bawaria Janki znalazłem e93 .. ładne złote.... ale.... tam maska odstaje juz na zdjeciach ... i tez obawiam sie co z tym nie tak.. bede drążył :)

No faktycznie z jednej strony ta macha coś odstaje. Ale z drugiej strony to ASO, więc lipy nie powinni dawać (choć i były takie przypadki, np. 7er z Lublina). Dzwoń i pytaj ich co i jak z tym autem.

Opublikowano

znalezienie uczciwego auta to jakies poszukiwania zagionionej arki :)

a moje ..... super uczciwe e90 z przebiegiem niecałe 60 ... daje Ojcu...... przyznaje sie do jednej rysy :) na przednim zderzaku na ok. 10 cm :) ale moze nie zauważy hahahaha

Opublikowano

a moje ..... super uczciwe e90 z przebiegiem niecałe 60 ... daje Ojcu...... przyznaje sie do jednej rysy :) na przednim zderzaku na ok. 10 cm :) ale moze nie zauważy hahahaha

jak masz e90 z przebiegiem 60 tys km to po co ładujesz sie w jakies wynalazki komisowe? nie rozumiem zupełnie

spieszmy się kochac e36, tak szybko odchodzą...
Opublikowano

z prostej przyczyny nieco mi sie znudziło... nie potrzebuje 4 drzwi... ot cała filozofia

auto jest po to zeby sprawiac przyjemnosc.. jakbym chcial tylko jezdzic to na pewno bym bmw nie kupil tylko honde... np.

Opublikowano

Nie ma problemu z autem bezwypadkowym np z Warszawy ale musisz sie liczyc ze bedzie raczej poobijane (markety, galerie itp..), z kolei możesz kupić rarytas z monachium lub frankfurtu nad menem tam bardzo dbają o auta ale trzeba zapłacić 20 proc więcej niż na aledrogo.http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=vts44htrsjfa .