Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witacjie, od wczoraj jestem szczęśliwcem posiadania BMW E61 - 2007- kupiłem sobie ją w DE , lecz miała jeden mankament, mianowicie tylna klapa o otwarciu bagaznika nie uchyla sie całkowicie do góry lecz do połowy , właściciel mowił że to problem tego typu iż stała 3miesiące .

Teraz nie wiem czy wymieniać te siłowniki czy czekac az sie wyrobią ??

Opublikowano
Ale mimo użycia siły nie unosi się wyżej? czy porostu trzeba ją popchnąć do końca żeby tam została? Po jeśli trzeba popchnąć to ja mam tak samo i tak chyba ma być
Opublikowano
ja mam tak ze jak siłą pcham ku górze to zostają tam tylko na sekunde i zatrzymuja sie na środku "nie maja podtrzymania"
Opublikowano
Do wymiany będzie siłownik, w e46 tak miałem, siłowniki były sprawne, samochód postał parę miesięcy i było identycznie, wymieniłem tylko jeden siłownik i było ok
Opublikowano
zamówiłem , dwa siłowniki bo obecne mi juz popękały totalnie, auto stało pół roku i rozpadly sie ...panowie jak wyglada wymiana ich w tej budzie ...?da rade samemu czy lepiej oddać "fachowcom"?
  • 11 miesięcy temu...
Opublikowano
Witam, jestem tu nowy więc prosze o wyrozumiałość. Mojemu tacie w e61 2006 padły siłowniki klapy bagażnika. Zamówił w ASO dwa, a te mogoły dały mu dwie paczki w każdej po 12 sztuk. Wsumie 12 par:). Jedne zamontował, jedne zostawia sobie na przyszłość, a reszte czyli 10 zestawów ma na sprzedaż. Za komplet chce 300zł ( w aso około 440zł). Oryginalne, nowe, nieużywane. Zainteresowanych prosze o kontakt na maila [email protected]. Możliwy odbiór osobisty w Katowicach.

Przywlaszczyles sobie cudzą własność i chcesz dysponować jak swoją . Wiesz jak taka czynnosc nazywa sie w KK?

Opublikowano

To się nazywa paserstwo - i przy kwocie ponad 500 PLN jest już przestępstwem a nie wykroczeniem.

Pogadaj z Tatą - niech zdaje sobie sprawę z tego, co robi.

"znalezione - nie kradzione" dobre było w piaskownicy a nie w prawdziwym życiu :(