Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Samochód malowany w całosci, nawet komora silnika, która jest wypucowana szczoteczką do zębów. Ja bym się bał trzasnąć drzwiami żeby się całość nie rozsypała. Jeden wielki kibel.
Opublikowano
wybrałeś chyba najtańsze auto z pierwszej strony z allegro gratulacje :mad2: zastanawiam się czego spodziewasz się po tym samochodzie i jakich oczekujesz odpowiedzi na forum?
Opublikowano
za 12000 cieżko kupić zadbane mondeo, toledo itp z 2002, a co dopiero bmw (marka klasy premium)...

dokładnie a pro po mondeo to mam do sprzedania ale nie za 12tys :norty:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

dokładnie a pro po mondeo to mam do sprzedania ale nie za 12tys :norty:

a za ile?

ja sprzedałem 12.2006 salon Polska GoldX benzyna z 92tkm na blacie za 22 netto :mrgreen:

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Opublikowano

Dane pojazdu

Art.

Wartość

Numer podwozia WBAAT51020FW36694

Kod typu AT51

Typ 316TI (EUR)

Typoszereg E E46 (5)

Seria 3

Rodzaj konstrukcji COMP

Układ kierowniczy LL

Drzwi 3

Silnik N42

Pojemność skokowa 1.80

Moc 85

Napęd HECK

Skrzynia biegów MECH

Kolor TITANSILBER METALLIC (354)

Tapicerka STOFF INTERNATIONAL/ANTHRAZIT (H2AT)

Data prod. 2002-09-02

Składanie Wyposażenie

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S262A HEAD AIRBAG Czołowa poduszka pow. ITS

S315A REAR WINDSCREEN WIPER Wycieraczka tylnej szyby

S321A EXTERIOR PARTS IN BODY COLOR Zakr. wyp. zewn. w kolorze pojazdu

S441A SMOKERS PACKAGE Pakiet dla palących

S530A AIR CONDITIONING Klimatyzacja

S650A CD PLAYER Odtwarzacz CD

S661A RADIO BMW BUSINESS Radio BMW Business (C43)

S785A WHITE DIRECTION INDICATOR LIGHTS Lampy kierunkowskazów białe

S855A LANGUAGE VERSION ITALIAN Wersja językowa, włoski

S863A EUROPE/DEALER DIRECTORY Spis dealerów, Europa

S884A ITALIAN/OWNERS HANDBOOK/SERVICE BOOKLET Instrukcja obsługi, jęz. włoski

S915A BODY SKIN CONSERVATION, DELETION Brak konserwacji pokrycia zewn.

S928A TYIRE CONTROL Sterowanie opon

Składanie Wyposażenie seryjne

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S548A SPEEDOMETER WITH KILOMETER READING Licznik kilometrów

Made in Italy - to na początek :)

Niektóre osoby mogłyby się zabić, skacząc z poziomu swojego "ego" na poziom swojego IQ

..............................................................................................

Freude am fahren

Moje auto - http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=190785

Opublikowano
za 12000 cieżko kupić zadbane mondeo, toledo itp z 2002, a co dopiero bmw (marka klasy premium)...

Nie rozśmieszaj mnie z tą klasa premium....szczególnie w e46

Opublikowano

Nie rozśmieszaj mnie z tą klasa premium....szczególnie w e46

jakby nie patrzec to w porownaniu do Mondeo, VW czy Seata to e46 to jednak klasa premium!!!! e46 jako nowe było 2 razy drozsze od mondeo!!!

12 tys zl za BMW z 2002 roku? Kuzyn ostatnio sprzedawał Peugeota 406 2003 rok benzynowego i bez problemu sprzedał za 13500zł.

Wg mnie ten compact podejrzanie tani jest.

spieszmy się kochac e36, tak szybko odchodzą...
Opublikowano

"klasa średnia (samochody rodzinne, segment D) – samochody zapewniające komfortowe warunki podróżowania pięciu dorosłym osobom (z bagażem) na dłuższych dystansach. Najczęściej w wersjach nadwoziowych sedan (lub bliskich wielkością sedanom hatchback) oraz kombi. Wiele z nich dostępnych jest w wersjach coupé, najczęściej jako sportowe, ekskluzywne wersje danego modelu. Przykłady: Citroën C5, Fiat Croma, Ford Mondeo, Honda Accord, Mazda 6, Opel Vectra, Renault Laguna, Peugeot 407, Toyota Avensis, Volkswagen Passat.

klasa średnia "premium" – nieoficjalna nazwa samochodów klasy średniej produkowanych przez marki kojarzone z luksusem. Często są one droższe i lepiej wyposażone (zarówno pod względem wygody, jak i techniki). Z tą klasą łączy się także najbardziej ekskluzywne wersje typowych przedstawicieli segmentu D. Przykłady: Audi A4, BMW serii 3, Cadillac BLS, Jaguar X-Type, Mercedes klasy C, Lexus IS, Saab 9-3, Volvo S60, Alfa Romeo 159."

Na podstawie wikipedia.pl

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

takie gołe kasztany z przelotem 300tkm od 2k euro startują.

a jak jeszcze po strzale nawet lekkim to 1500E.

więc jakiś podejrzanie tani nie jest.

jak minimalny zarobek to jeszcze ujdzie.

gorzej jak cały na szpachli się trzyma

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
"klasa średnia (samochody rodzinne, segment D) – samochody zapewniające komfortowe warunki podróżowania pięciu dorosłym osobom (z bagażem) na dłuższych dystansach.

klasa średnia "premium" – Z tą klasą łączy się także najbardziej ekskluzywne wersje typowych przedstawicieli segmentu D. Przykłady: BMW serii 3."

wikipedia to wyrocznia? :D

czyli średnia premium jeszcze lepsza niż średnia?

pokaż mi e46 zapewniające komfortowe warunki podróżowania pięciu dorosłym osobom (z bagażem) na dłuższych dystansach :mrgreen:

Opublikowano
Ewentualny kupiec po przeczytaniu wypowiedzi powinien już wiedzieć czego może się spodziewać. Do niego należy decyzja co dalej :)

Niektóre osoby mogłyby się zabić, skacząc z poziomu swojego "ego" na poziom swojego IQ

..............................................................................................

Freude am fahren

Moje auto - http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=190785

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

proszę Cię.

kupiłbyś ten złoty? :D

a ten trzeci złoty na pewno ma 142 tysie

tapicerka do 200tkm nie powinna być taka zmurszała

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Samochód malowany w całosci, nawet komora silnika, która jest wypucowana szczoteczką do zębów. Ja bym się bał trzasnąć drzwiami żeby się całość nie rozsypała. Jeden wielki kibel.

O ile zakład że komora silnika srebrnego compacta jest w oryginalnej farbie ? :norty:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Obiektywnie czy subiektywnie :D A poza tym co tu robisz? Miało ciebie nie być dłuższy czas :mrgreen:

Obiektywnie! No jak wytrzymać i nic nie napisać kiedy wala się tutaj tyle nieprawdy? Zobacz ilu jest tutaj nowych forumowiczów którzy oczekują porady, piszą z nadzieją że ktoś im pomoże a nie wyśmieje i że chociaż tutaj nikt ich nie wprowadzi w błąd a tymczasem ... no właśnie! Ale jeśli chcesz się mnie pozbyć z tego forum to teraz masz okazję, zlecę badanie komory silnika tego compacta w aso Sikora, przeleje im należną kwotę za zrobioną robotę, jeśli okaże się że komora byla lakierowana nigdy więcej tutaj już nic nie napiszę, po prostu wyloguję się na zawsze, jeśli będzie w oryginale znikniesz stąd Ty, co Ty na to ? :norty:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
no a ten srebrny za 15700? nie wygląda żle w tym złotym dziwi mnie czemu ma zakryte wloty na chłodnice? :8)

Jeszcze mnie nie wylali :mrgreen: więc Ci odpowiem, wloty masz zakryte bo auto jest bez klimy.

Opublikowano
Obiektywnie czy subiektywnie :D A poza tym co tu robisz? Miało ciebie nie być dłuższy czas :mrgreen:

Obiektywnie! No jak wytrzymać i nic nie napisać kiedy wala się tutaj tyle nieprawdy? Zobacz ilu jest tutaj nowych forumowiczów którzy oczekują porady, piszą z nadzieją że ktoś im pomoże a nie wyśmieje i że chociaż tutaj nikt ich nie wprowadzi w błąd a tymczasem ... no właśnie! Ale jeśli chcesz się mnie pozbyć z tego forum to teraz masz okazję, zlecę badanie komory silnika tego compacta w aso Sikora, przeleje im należną kwotę za zrobioną robotę, jeśli okaże się że komora byla lakierowana nigdy więcej tutaj już nic nie napiszę, po prostu wyloguję się na zawsze, jeśli będzie w oryginale znikniesz stąd Ty, co Ty na to ? :norty:

Nie , nie chcę się nikogo pozbywać z tego forum, a Ciebie w szczególnosci :D Co do tego auta. Na podstawie zdjęć moje spostrzeżenia mogą być tylko subiektywne. Niestety nie posiadłem takiej zdolności wróżenia ze zdjęć, żeby określić coś naprawdę obiektywnie. Niemniej jednak nie twierdzę, że nie masz racji, ale czuję że znowu się trochę spiąłeś. Luzik :mrgreen: