Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam to. nie ma się co śmiać działa i to nawet lepiej. Spalanie przy rozsądnej jeździe wynosi 3,74 l/100km. A na hamowni wyszło mi teraz 348.8 km. Przyspieszenie 0-100 to 1,6342 sekundy, więc chyba nieźle.

:D

Opublikowano

Wyjaśnienie zasady działania na poziomie:

http://pl.memgenerator.pl/mem-image/stwierdzam-zgon-bo-umar-pl-ffffff-1

A wiara to kupuje, i to jest najlepsze :D

Opublikowano
Ciekawe w jaki sposob wyglusza :P i cena tez ciekawa jak na cos takiego :duh: :mad2:
Opublikowano

Eee no stary, Ty się raczej dziw ludziom co nie 20 zł tracą a raczej 20.000 wydają na 10-letnie igiełki funkiel nówki bezwypadki po Niemcu rocznik 1914 z rocznym przebiegiem 5800 km.

Można się zastanowić, czy to jeszcze naiwność (nic złego przecież samo w sobie) czy po prostu frajerstwo i głupota :mad2:

Opublikowano
Ciekawi mnie w jaki sposób producent to testował bo musi miec napewno jakas wymówke bo wiadomo ze to nie działa a napewno liczył sie z tym ze ludzie zaczna sie dopytywac gdy nie zoabczą efektu to dopiero music wtedy byc sciemy kiedy zaczyna tłuamczyc jak to testował i na czym xD :D
Opublikowano
Ciekawe w jaki sposob wyglusza :P i cena tez ciekawa jak na cos takiego :duh: :mad2:

Wiesz cena za to cacko dopasowana do najnizszej krajowej u nas wiec nie ma co sie czepiac :P

Opublikowano
Jak to badziewie wkroczyło na allegro 3 lata temu to kosztowało ponad 100 złotych, a ludzie i tak kupowali to w setkach sztuk patrząc na zakończone aukcje
Prospekty, broszury, cenniki BMW - KLIK
Opublikowano
Już nie przesadzaj aż taka zła nie jest ta nasza krajowa :D w Afryce jest gorzej :D
Opublikowano
Czemu się dziwicie? Mitem jest że tylko amerykanie są głupi jak taborety. W konkursach audiotele typu "podaj pełną nazwę miasta na W., stolicy Polski" kilkadziesiąt procent nadsyłanych odpowiedzi jest błędnych :duh: (choć z drugiej strony organizatorzy podają takie statystyki żeby ominąć przepisy ustawy o grach hazardowych, ale to inna historia).
Powyższy post odzwierciedla jedynie prywatne poglądy i stan wiedzy autora, zatem nie musi on opisywać stanu faktycznego. Autor nie bierze odpowiedzialności za skutki decyzji podjętych w oparciu o niniejszy post.
  • Moderatorzy
Opublikowano

Mogli by to sprzedawać jako wibratory :mrgreen:

W radio Eska była sonda(ze 2 tyg. temu) na temat co wchodzi w skład trylogii.Prawidłowo na to pytanie odpowiedziały tylko 2 osoby.A na pytanie kto napisał,najczęstszą udzielaną odpowiedzią była-Adam Mickiewicz :mad2:

W większości byli to ludzie po studiach lub studenci, bo odpowiadali, że-"Yyy hmm ale tego na studiach nie ma" :duh:

Jakoś bardzo mocno wykształcony nie jestem ale wiem że to Sienkiewicz-Potop,Ogniem i Mieczem,Pan Wołodyjowski.

To cóż tacy ludzie mogą wiedzieć o wyższej chińskiej technologii :mrgreen:

ec2Wze6.jpg