Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

20" wejdą na 100%. Nawet chyba gdzieś kiedyś widziałem e60 na 21".

Ja bym się jednak zastanowił czy 20" to będzie rozsądne rozwiązanie z uwagi na nasze genialne drogi :wink:

Opublikowano
Chciałem sie zebrac z tematem zakupu kół do e60 bo mam tylko zimowe, na takich kupiłem. Miały byś 19" ale tak popatruje i mysle tez o 20" i teraz pytanie, czy nie przesadzam z tymi 20"? Wejdą felgi 20calowe w nadkole? np. takie http://moto.allegro.pl/kola-8-5j-20-5x120-et45-opel-insignia-t5-bmw-i2121193863.html

Bez problemu, ale nie te z aukcji - maja zle parametry.

E60 bez problemu miesci 20x9.0" na przedniej osi i nawet 20x11.0" na tylnej. Bez jakichkolwiek zmian.

Tu masz spory wybor takich felg http://www.felgi.pl/felgi/bmw/seria-5/sedan/e60/530d#&&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

20" wejdą na 100%. Nawet chyba gdzieś kiedyś widziałem e60 na 21".

21" to juz zly pomysl w E60, bo zwieksza sie srednice calego kola. Opony dostepne na rynku pozwalaja maksymalnie na montaz 20" przy zachowaniu fabrycznej srednicy kol.