Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

No ale to auto jest chyba z karkowa ?

Zdjęcia piękne normalnie tak niewiele światła że nic nie widać, równie dobrze zdjęcia po zmroku mogły być robione i efekt byłby ten sam :-)

Na 6 zdjęciu widać że maska źle leży po stronie kierowcy do tego nie wiem czy lampa nie jest zaparowana trochę.

Edytowane przez szatynwroc
Opublikowano
Kundelek. Lift, rzeźba, pakiet dołożony, kolor wnętrz poniżej wszelkich norm.
Opublikowano
Kolega chce tym podkreślić swoje obrzydzenie i dezaprobatę, dla instalacji lpg.

tak dokladnie, ale w takim przypadku 330i....

Opublikowano

Kolejna wojenka? Śmierdzące klekoty kontra gazownia? :mad2: :mad2: :mad2:

Koleś wyjaśnij mi jaka jest różnica między Lpg w 318 a w 330?

Jakbyś nie doczytał to parujące lampy zdarzają sie dosyć często w E46 i nie świadczy to o dzwonie :duh:

Opublikowano
Różnica między zwolennikami i przeciwnikami lpg jest taka, że ci drudzy głosno manifestują swoją niechęć do tego paliwa nawet wtedy jak nie są zainteresowani kupnem omawianego auta. Nie spotkałem się natomiast, aby zwolennicy krytykowali tych którzy jezdzą np dieslem. Przecież nikt tu nikogo do niczego nie zmusza.
Opublikowano

Adalbert - zapominasz, że niektórzy są jeszcze bardzo głęboko osadzeni w czasach, w których gaz jest tylko do junkersów a ropa do traktorów. Stąd takie idiotyczne komentarze, nie mające z merytoryczną dyskusją nic wspólnego.

Pzdr.

Opublikowano
Chyba w większości aspektów moto duża część naszego społeczeństwa siedzi w średniowieczu - vide magczny przebiegg 1xx.xxx km, VW uber ales, auta na F to zło, największą zaletą ropniaków jest tania eksploatacja, Mercedesy nie rdzewieją i pewnie z 50 innych legend można by wymienić...
  • Członkowie klubu
Opublikowano

usunąłem parę postów, bo się chyba pomyliliście, nie wierzę, że to było celowe! i pisaliście w dziale i wątku o ocenie aut z ogłoszenia na temat gaz - tak? czy nie?

bez ostrzeżeń, ale pod moim wpisem jak się coś pojawi w kontrze...

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png