Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie można, sprawdź dokładnie, można beżowy sensatec - ale to podobno błąd na stronie, skóry beż i koral nie można.

Foty F11 LCI, praktycznie nie do odróżnienia wg mnie:

http://imageshack.us/a/img19/9494/h3lh.jpg

http://imageshack.us/a/img189/2349/9l29.jpg

http://imageshack.us/a/img607/9537/zx9t.jpg

• Odpowiedzi 414
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)
I bardzo dobrze - tak by każdy "specjalista" się wymądrzał że mam stary model :lol: Edytowane przez antalya
Opublikowano
Dokładnie. Te F10/11 z M-pakietem będa prakrycznie identyczne, z wjatkiem przednich lamp w technologii LED.
"Demokracja: Mówisz co chcesz, robisz co ci każą" - Geoffrey Berry
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

a mi ostatnio w salonie zadano pytanie czy nie chce kupic nowy model serii 5 zostawiajac moj stary w rozliczeniu:) :mad2: .....

marketing robi swoje - ale BMW im zycia nie ulatwilo z tym lift-tem :mrgreen:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dziwne, faktycznie dziwne by to było! Też uważam, ze to jedno z ładniejszych zestawień kolorystycznych, i do tego jedno z częściej wybieranych.

Zgadzam się. Do tego dzięki czarnemu dołowi mamy samochód, mimo jasnych skór, dużo łatwiejszy w utrzymaniu czystości.

Opublikowano
Poliftowa kierownica jest jest kozacka. wiecie może czy pasuje do przed liftowych samochodów (m-pakietowa)
Opublikowano
Gdybym kupił LCI to cały czas na awaryjnych bym jeździł ;-)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
:cool2: biorac pod uwage jakosc ostatnich modeli BMW, jest to bardzo prawdopodobne

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Eeeee, LCI na pewno będzie miała poprawione to i owo. Przed LCI to były otwarte beta testy, szkoda tylko że płatne :mrgreen:
Opublikowano
Poliftowa kierownica jest jest kozacka. wiecie może czy pasuje do przed liftowych samochodów (m-pakietowa)

pasuje, w usa już przekładają, nie mogę teraz znaleźć tematu ale już przekładali, nawet nic kodować nie trzeba, pod warunkiem, że masz nową ze swoimi opcjami. Jedyny problem to poduszka z allegro, chyba bym nie chciał takiej, a w aso kosztuje majątek.

Opublikowano
Dla mnie tylko przednie lampy będą warte zachodu by je wymienić. Kierownica M przedliftowa podoba mi się bardziej. Ta poliftowa jest zbyt agresywna. Co innego w M3, 4 ..... Ale to jest moja opinia.
"Demokracja: Mówisz co chcesz, robisz co ci każą" - Geoffrey Berry
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A potem, jak będziecie sprzedawali swoje auto, ktoś je wstawi na forum do oceny i nawet do Was nie zadzwonią ludzie bo ktoś napisze, że na bank po dzwonie z przodu bo lampy poliftowe. :)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Troche bez sensu jednak ta wymiana. Oglądałem F10 z tymi lampami i nie jestem przekonany.

W tej cenie lepszą opcja będzie box / program na ~210 KM :)

Opublikowano
Nie przesadzajcie , wystarczy udokumentować zdjęciami wymianę i przy sprzedaży nie powinno być problemu . Dla mnie robią mega robotę ,a przy tej wartości samochodu koszt zmiany nie jest powalający .
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Niby mały koszt, ale ziarnko do ziarnka i po paru takich wymianach (kierownica, lampy, cos tam jeszcze wpadnie) masz równowartość 1/3 używanej E60 ;)

Dodatkowo gwarancja też na tych częściach poleci, chyba że kupisz w ASO.

Sam stoje przed dylematem wymiany audio, ale ciągle daje na hold bo nie chce się kopać z ASO potem jak cos zacznie sie sypac :)

Opublikowano

Zobaczę jeszcze na żywo ale dla mnie te ledy to żadna atrakcja. Dodatkowo są tańsze w produkcji niż ksenon, są teraz np w standardzie w Seacie Toledo (Skoda Rapid) w jakiejś tam średniej wersji. Są też w innych kompaktach. Nie wiem dlaczego ale podchodzę do nich na razie sceptycznie. Może denerwuje mnie, że bmw żąda za nie więcej niż za ksenon mimo że ma je taniej. Ciekawe jeszcze jak z żywotnością, obsługą.

Wcale też nie są jakieś ładniejsze, pre lci z wieloma diodami kierunków są super.

A jeśli chodzi o sprzedaż to jak kiedyś szukałem używanych to nawet nie dzwoniłem jak coś nie było w oryginale, więc po zmianie raczej bym zostawił sobie stare.

Kierownica M pasuje do 1,2,3,4er ale do 5er nie bardzo, też wolę starą. Choć w 4er chcę już tą nową ;)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Żywotność powinna być bardzo dobra (dożywotnie) jeśli BMW nie zdecydowalo inaczej ;)