Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
mam podobny problem chociaz narazie ustał ale ciekawe jak długo, mi po prostu piszczy kiedy wkrece na wyższe obroty gwałtownie, ponoć mozna kupić wkład do pompy i powinno być, okej dowiedz sie o to czy i za ile można kupić nowy wkład pozdro
Opublikowano
Na glosna prace polecam wymiane pompki. Opcjonalnie mozna uszczelnic dobrze dekielek od baku nad pompka.
Serwis BMW. Nie ma rzeczy niemowliwych. Zaraszam - Ireland.
Opublikowano
Zainwestuj w nowa, nie kupuj jakiejs innej takiej samej wielkosci bo bedziesz zalowac, nie kieruj sie wielkoscia. Nie kupuj uzywanej bo bedziesz zalowac jak ja ( po tygodniu padla). Kup nowa, najlepiej nie regenerowana i dokladnie do tego modelu, warto a bedzie dlugo zluzyc. Zawsze dbaj o stan paliwa w baku zeby nigdy go nie brakowalo.
Serwis BMW. Nie ma rzeczy niemowliwych. Zaraszam - Ireland.
Opublikowano

Witam

Swojego czasu mialem podobny przypadek i skonczylo sie na wymianie ,bo ta co buczala/niemilosiernie glosno/ juz nie dawala odpowiedniego cisnisnia.I oczywiscie silnik/super m40/tez kiepsko pracowal.

pozdrawiam

• 12 lat później...