Skocz do zawartości

szarpie przerywa zalewa bmw e36 325

kisiel325

Rekomendowane odpowiedzi

witam wszystkich mam problem z moja bmw e36 325 bez vanosa poprostu zimna pali jezdzi oki jaksie zaggrzeje zaczyna swirowac przerywa gasnie szarpie calym silnikiem na komputerze wykazalo przeplywomierz zmienilem ale to dalej nie to jest taka samo smiece nowe czujnik polozenia walka nowy sonda orginal boscha i którys zrzedu komp i mechanik i rece rozkladaja takze jest wniej gaz sekwencja niebylo zadnego wystrzalu ani nic podobnego jak na beznyznie tak i na gazie sie dzieje to samo pomózcie .........

witam wszystkich mam problem z moja bmw e36 325 bez vanosa poprostu zimna pali jezdzi oki jaksie zaggrzeje zaczyna swirowac przerywa gasnie szarpie calym silnikiem na komputerze wykazalo przeplywomierz zmienilem ale to dalej nie to jest taka samo smiece nowe czujnik polozenia walka nowy sonda orginal boscha i którys zrzedu komp i mechanik i rece rozkladaja takze jest wniej gaz sekwencja niebylo zadnego wystrzalu ani nic podobnego jak na beznyznie tak i na gazie sie dzieje to samo pomózcie .........

Cewki.

pozdrawiam

Mariusz.

a jeszcze jedno zauwazylem ze zaczela mi trzymac obroty powyzej 1000 i strasznie pomalutku spadaja i jeszcze czasami braknie mocy myslalem ze moze uszczelka czy cos ale sprawdzalem cisnienie na tlokach i sa rowne 12.6 12.7 jest tylko wachniecie na jednym ze mniejsze wiec uszczelka wykluczam

• 2 miesiące temu...

witam panowie po dosc dlugiej nieobecnosci dziekuje za informacje główna przyczyna byly fajki na cewkach kupilem nowe boscha org. i samochód nie ten

w czesniej zmienilem przeplywomierz ale dlaej to samo sie dzialo takze na przyszlosc zacznijscie od fajek na cewkach i saksowa bledy bo zazwyczai wystepuje blad sandy pozdrawiam

• 2 tygodnie później...