Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Umówmy się, że w obecnej chwili, kiedy E34 wciąż jest stostunkowo młodym samochodem (w kategorii youngtimerów), to 20 tysięcy PLN mógłby kosztować egzemplarz w stanie 100% kolekcjonerskim, czyli ze znikomym przebiegiem i w pełni fabrycznym wyposażeniem (coś jak wykwitające ostatnio w ogłoszeniach Polonezy z przelotem 400 km). I takiego auta nie kupuje się do jazdy, tylko do... no do kolekcji właśnie.

No własnie.

320si - dałem przykład E39, bo jezeli ktoś na forum ma 540i E39 w dobrym, bardzo dobrym stanie i nie jest łatwą ją sprzedać za 25 tys zł...to nie wiem kto da 20 tys za E34...

Zeby nie było rozumiem Twoją fascynacje kolekcjonerską danymi modelami, ale E34 z 250 tys km nie będzie nigdy egzemplarzem kolekcjonerskim. Co najwyzej może być w dobrym stanie.

Edytowane przez vystelior
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Wiem, dlatego co raz rzadziej tutaj zaglądam, właśnie ze względu na swoje zdrowie... :mad2:
Opublikowano
mialem 540i 6 biegów 1995 i sprzedalem ją za 30tys forumowiczowi,:

zapytam z ciekawości czy Twój miał numer 708? Pamiętam, że 708 był do sprzedania jakieś 1,5 roku temu za trochę ponad 30tyś.

co do e30 i ich cen to miałem ostatnio na premierze F30 okazję zasiąść w tym 325e http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=157435257&lang=de&__lp=3&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=13&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&fuels=PETROL&minFirstRegistrationDate=1985-01-01&maxFirstRegistrationDate=1990-12-31&transmissions=MANUAL_GEAR&negativeFeatures=EXPORT&categories=Limousine&pageNumber=3 cena robi wrażenie, samochód także, ale do perfekcji brakowało co nieco

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

zapytam z ciekawości czy Twój miał numer 708? Pamiętam, że 708 był do sprzedania jakieś 1,5 roku temu za trochę ponad 30tyś.

co do e30 i ich cen to miałem ostatnio na premierze F30 okazję zasiąść w tym 325e http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=157435257&lang=de&__lp=3&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=13&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&fuels=PETROL&minFirstRegistrationDate=1985-01-01&maxFirstRegistrationDate=1990-12-31&transmissions=MANUAL_GEAR&negativeFeatures=EXPORT&categories=Limousine&pageNumber=3 cena robi wrażenie, samochód także, ale do perfekcji brakowało co nieco

Tak, technoviolett met ze skórami weiss silber to było moje auto...

Opublikowano

Tak, technoviolett met ze skórami weiss silber to było moje auto...

Kojarzę ją z innego forum. Naprawdę wspaniała e34 .

Niema starych BMW, są tylko zaniedbane :(

Archiwum moich poprzednich BMW http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=26&t=107364

Obecne e60 http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=155&t=298589

• Zasłużeni forumowicze
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Kojarzę ją z innego forum. Naprawdę wspaniała e34 .

Zgadza się to ta sama, no widzisz, to Ja ją sprowadziłem do tego łez padołu czyli polski, teraz mam u kulturalnego pana w Bremie 525i 1995r w fabrycznym pięknym stanie i oryginalnym pakiecie M, ale że jako pierwszy zapytałem czy może jest na sprzedaż to cena jaką usłyszalem podcieła mi obie nogi ale i tak dzwonię co jakis czas i powolutku dochodzimy do porozumienia, jesli do lata nie znajdę godnej e32 to ją kupię. Istne cacko! Ale cenowo to ta z założonego tematu wydaje się być podejrzanie tania :mrgreen:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Krzyknął 5500€ teraz aktualna cena to 5000€ ale wiadomo akcyza dla gangu rudego, reszta opłat, droga, zakręci się koło 25tys jak nic.