Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
No migacze ma nie do kompletu, to widać. Poza tym niewiele widać. Ciekawe co tam jeszcze dojrzało do wymiany, skoro cena taka zachęcająca. I jaka ponura historia się kryje ...
Opublikowano

Ściągnij VIN od sprzedającego, zobaczymy co zacz.

W okolicach Pleszewa masz Goodhope więc w razie czego będziesz miał gdzie sprawdzić autko.

Niektóre osoby mogłyby się zabić, skacząc z poziomu swojego "ego" na poziom swojego IQ

..............................................................................................

Freude am fahren

Moje auto - http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=190785

Opublikowano
Jak wyżej Pleszew i zakup = wzmożona ostrożność, dalej chcesz kupić najsłabszy silnik? Z doświadczenia wiem że to błąd, pali czasami tyle albo nawet więcej niż następny w gamie jednostek napędowych a jazda to udręka pomimo że ma 105KM.Zastanów się czy chcesz mieć E46 dla też że to E46 czy chcesz nim w miare wygodnie się poruszać.
Opublikowano

Hm, za taką cenę to i tak źle na tych fotkach nie wygląda:

- znaczki BMW mogły by być do pary (maska i tylna klapa);

- tylne światła autentyczne, przednie coś za nowe......;

- podłokietnik zszywany;

- fotel kierowcy przy dźwigni ręcznego brudny/pocięty.

Na bez-wypadkowość nie ma co liczyć, oby potencjalny nabywca sprawdził chociaż geometrię jeśli przy oględzinach wyjdzie np duża ilość szpachli/wstawiona ćwiartka ....

Opublikowano

viewtopic.php?f=44&t=177383&p=1284037#p1284037

Jedyny nie bity samochód i z oryginalnym przebiegiem, ma w Gnieznie burmistrz :mrgreen:

Widzę, że masz rozpracowanych burmistrzów ;).

To już jest ich dwóch :search:

Niektóre osoby mogłyby się zabić, skacząc z poziomu swojego "ego" na poziom swojego IQ

..............................................................................................

Freude am fahren

Moje auto - http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=190785

Opublikowano
Wiem że rakieta to to nie będzie, ale do miasta w korki nic więcej nie trzeba bo średnia to 40 kh.Pytanie czy warto się tym interesować,na jutro załatwię vin.
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
Odgrzeje trochę dla potomnych. Ja jestem z Pleszewa i mam zawsze możliwość oglądnięcia samochodu, znam się trochę, wiem na co zwracać uwagę więc możecie walić na PW. Jeśli będę miał czas zawsze mogę rzucić okiem.
Opublikowano
Jesteś w tym momencie bardzo cennym człowiekiem :D Gdyby tak jeszcze ujawnił się ktoś z Drezdenka, Radomia i tym podobnych miejscowości, to śwaiat od razu byłby piękniejszy :mrgreen:
Opublikowano

Drezdenko jest blisko mnie :wink: .

Gdybym "hurtowo" tam zaczął się pokazywać, to tylko PKS bym śmigał ;), no chyba że jako pasażer z osobą zainteresowaną :wink:

Opublikowano
Byłem tam ze dwa razy w końcu ubiegłego wieku. Nie chcę nikogo urazić, ale wtedy wyglądali i zachowywali się jak pastuchy much, a zachowywali się jak pseudo gangsterzy między dojeniem krów, a karmieniem świń :mrgreen: