Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich , mam mały dylemat otóż mogę w podobnych pieniądzach kupić e39 540i albo 530d e60 i teraz jest pytanie co się bardziej opłaca? Wiem iż wielu jest przeciwnych gazowania samochodu lecz jest to tańsza perspektywa przemieszczania się i V8 daje większą przyjemność z jazdy niż 3.0d . Pozdrawiam wszystkich i dziękuje za opinie :)
Opublikowano
Piszę ogólnie , znaczy się mogę za około 40tyś kupić zadbaną 540i około 2002r albo 2003/4 530d i nie wiem który samochód będzie lepszym wyborem bo za 40 tyś e60 można kupić złom
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Witam. Za te pieniądze co chcesz wydać lepiej poszukaj e39, bo tak jak mówiłeś E60 w tych pieniądzach będzie najpewniej składane 2 albo 3 aut :lol: .
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Zdecydowanie 540i. Te silniki dobrze znosza LPG, trzeba tylko zafundowac im dobra instalke i masz tanio i szybko. Chyba ze mozesz jezdzic na Pb to inna sprawa.
Opublikowano
A dlaczego nie 530i E60? Nie znajdzie się fajny 258 konny? Byłby idealny - nowoczesna platforma, szansa na niezajechany egzemplarz i doskonały silnik.

---------------------

Born Most Wanted

Past:

E34 518 orientblau, A4 B5 2.8 V6 30V, E60 525d monaco , Vectra Caravan Cdti 150 KM F11 520d M Sport,, F10 535d M Sport

Future:

Far Far away F10 M5 Competition