Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Z tym postępem to jest bardzo względna sprawa...żelazny przykład: Mercedes W124, a późniejszy okularnik? :mrgreen:

Dlatego napisałem na jedno lepiej, na drugie gorzej.

Opublikowano

Największym "fajansem" w e90 jest to przetłoczenie biegnące przez całe auto.

Za każdym razem gdy nachodzi mnie ochota na e91 to mówię sobie STOP...przetłoczenie :)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Wszyscy piszecie o E90 (sedan) a założyciel tematu chce E92 (Coupe) 330 i najtańsze jakie udało mi się znaleźć na Auto Trader co uk jest za 9,500 funtów tak że nie wiem po co cała dyskusja, starczy tylko na E46.
Opublikowano
no to samo było już wcześniej napisane że ma być coupe ale autor chyba sam nie wie jakie auto chce kupić bo mówi o coupe w temacie, a potem pokazuje ogłoszenie o sedanie :mad2:
szukam
Opublikowano

Dla sprostowania pomimo ze zalozylem temat to tez zaznaczylem ze to dla znajomego. Wiec sam za bardzo nie drazylem w cenach itd. Prawda jest ze faktycznie ze E92 za pieniadze jakie on ma NIE MA SZANS!!!! Mysle ze on mial na mysli jakiekolwie E9....

Wiec ktokolwiek sie wypowiadal na temat ceny mial racje ale z drugiej strony czy ja zakladajac temat pytalem o to czy kupi czy nie za ta cene ??? :nienie:

Jesli chodzi o tego sedana czy coupe to gdzie ty kolega wyczytales ze ja niby rzekomo napisalem ze chodzi o coupe??? :shock: .

Ale reasumujac to najwieksza zalamka jest fakt ze w ostatecznosci kupil Audi A3 3.2 quatro :o

• Członkowie klubu
Opublikowano

Jesli chodzi o tego sedana czy coupe to gdzie ty kolega wyczytales ze ja niby rzekomo napisalem ze chodzi o coupe??? :shock: .

To ja już nie wiem kto jest bardziej roz...targniony - Twój znajomy czy Ty skoro cały czas piszesz E92. To co się dziwisz, że wszystkim gały na wierzch wychodzą, że chodzi o coupe? :shock:

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

Opublikowano

e92 to coupe, e90 to sedan

Przeczytaj tytuł wątku :wink:

Opublikowano
przeciez sam założyłeś temat że do e46 porównuje e92 czyli coupe bo sedan ma oznaczenie e90 i dlatego są takie nieporozumienia.
szukam