Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was, chciałem się pochwalić właśnie odebrałem nowiutki przepływomierz do e32 m30. Pozdróweczka!!!!

[/img]

[/img]

Opublikowano
zapytam z ciekawosci :shock: ile za takie coś ??
E32 740i shadowline 93 http://bibainfo.pl/pub/91/193/208/103/2011/07/29/222713/7346/sygnatura.jpg
Opublikowano
Hej, nieźle, jak masz jakieś dojścia to chętnie bym kupił dwa nowe na zapas do M70. Za ponad 2 tyś za sztukę jakoś mi się nie spieszy.
pozdrawiam Bartek
Opublikowano

220 $ w californi złapalem firme z częściami do starszych aut. na ebayu. w sumie to nie duzo pieniędzy jakies ponad 700pln ale nowy 100%. u nas po 5 stów gonia na allegro wyjechane używki. naciąłem sie 3 razy na niby 100% sprawne. musisz kolego poszukać na pewno znajdziesz. e32 teraz gra jak ma grać!!

pozdrówa

Opublikowano
220 $ w californi złapalem firme z częściami do starszych aut. na ebayu. w sumie to nie duzo pieniędzy jakies ponad 700pln ale nowy 100%. u nas po 5 stów gonia na allegro wyjechane używki. naciąłem sie 3 razy na niby 100% sprawne. musisz kolego poszukać na pewno znajdziesz. e32 teraz gra jak ma grać!!

pozdrówa

Daj mi na miar na tą firmę, mieszkałem w stanach kilka lat, także spokojnie sobie z nimi pogadam co tam mają do e32 i jeszcze kumpel podjedzie po towar.

pozdrawiam Bartek
Opublikowano
socaliap na ebay.com ja tam kupilem, ale mozna poszperac i sa inne sklepy maja rozne ciekawe rzeczy. pozdroo
  • 3 tygodnie później...