Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

]witam wszystkich,mam pytanie posiadam bmw x3 3.0 diesel z 2004 roku[/b]auto w pewnym momencie przestało jechać ,zacholowalem na warsztat ,tam jeszcze go odpaliliśmy dalem na D dodalem gazu auto ledwo się ruszyło,dałem na R auto lekko się ruszylo ale do przodu,slychać szum!mechanik zdjął pokrywę bylo na niej dużo opiłków.nie wiem czy opłaca się ją naprawiać?

mam pytanie jest na mniejscu do kupienia skrzynia ale z 2008 roku czy będzie ona pasować do mojej x3 jeżeli ona jest z 2004 roku.dzięki z gory za rady! czy naprawiać czy szukać drugiej używanej?

Opublikowano

Pasować raczej nie będzie ty masz skrzynie GM 5-cio biegową a skrzynia z 2008 roku jest to skrzynia ZF 6-cio biegowa.

Czy remont sie opłaca... moim zdaniem szkoda kasy wywalisz 5 tysi lub i wiecej i nie wiadomo czy wszystko bedzie ok.

Ja bym zakupił używana ale z gwarancją.

Nie wiem jak daleko od ciebie jest Gorzów Wielkopolski ale są tam goście co zakładaja ci druga skrzynie zalaną świeżym olejem z pełną adaptacja i po montażu u nich w warsztacie otrzymujesz roczna gwarancje.Temat spr 2 znajomych robiło u nich i są zadowoleni jedynie koszta lawety.

oto namiary

http://moto.allegro.pl/automatyczna-skrzynia-bmw-3-0-diesel-e39-46-x3-x5-i2113621276.html

IMPORT CZĘŚCI DO KIA I HYUNDAI CZĘŚCI NOWE ORYGINALNE ORAZ ZAMIENNIKI

KONTAKT [email protected]

GG 22098562

kom 502100017

• Moderatorzy
Opublikowano
Jak jesteś z Pomorskiem mogę dać kontakt na na warsztat, koszt ok. 4 tys.